En dag här hos oss

Vi har det bra!
Under påskhelgen fick vi besök av mamma och Krille. Inte nog med det, så kom även Erik och Maddis och hälsade på. Lördagen spenderade vi tillsammans med M&E inne i Oslo. Vi var vid aker brygge, gick runt och strosade och tog oss en matbit. På söndagen var vi med mammsen, vi grillade tillsammans med Nyberg-Olbergsveen familjen och hade det trevligt :-). I måndags åkte mamma och Krister hem, med våran lilla Enzo. Usch, det är himla tomt utan honom men det är ju inte för alltid. Han har det bra iallafall!

I måndags tog min mammapermisjon slut (REDAN?). Nog för att tiden flyger iväg, men jag tycker att det är alldeles för kort ledighet med ett barn.
Vi har det bra iallafall. Jag och Ilian går runt och myser om dagarna och Roy han jobbar han. Idag har vi varit och småhandlat lite igen då och gått i parken intill. Ilian och jag satte oss och lekte i sandlådan samt på gräset, det var konstigt.
Här är vår dag i bilder.
Tänk så nöjd man kan se ut ha:

Hur söt får man vara

Här höll vi på här om dagen, Ilian gick till mig hela tiden. fick en del på film.
Ganska dåliga videoklipp men bättre än ingenting.
Vi älskar dig

VÄLKOMMEN SOMMAREN

Ilian har lärt sig att hålla i sig i soffan och gå till andra sidan och att gå emellan soffan och bordet och gå vidare, han har alltså kommit på att han kan ta hjälp av redskap för att ta sig framåt. Så nu är det full rulle här om dagarna, han vill inte vara stilla. Han ställer sig mot soffa, säng, Enzos säng, vagn, lådor, ja allt! Så visst händer det en massa småolyckor just nu också, men det går bra.
I söndags hade vi Jimpa på besök också, det var trevligt. Igår var det säsongspremiär av stekning på verandan och som jag har saknat det. Tänk vad lite solsken kan göra med både energin och humöret! Vi har ju varit jätteförsiktig med att ta av Ilian kläder nu för vi vet ju att det bara är korkat att ta av dem för tidigt, men när det bränner 30 plusgrader (i solen) på verandan så fick även han ta av sig lite :-). Skönt att slippa de stora pylsiga kläderna på ett tag.
Snart är det påsk och då får vi ju besök av mamma och krille och ni kan väl ana att jag längtar :-)! Det är alldeles för långt hem. Vi ska även börja packa och få fint här hemma till nästa vecka.
Fina Enzo som njuter i solen:
Min glada grabb i söndags:
Idag har Ilian shorts på och jag klänning så nu förväntar vi oss FINT väder:

En hel vecka till är förbi

Medans mina tre grabbar sover kan jag passa på att slänga in ett inlägg här, nu var det ju ett tag sedan igen.
Förra helgen åkte vi till Stathelle för att hälsa på Ilians släkt därifrån ! Däremot fick han feber, blev jättesnorig och mådde allmänt dåligt så vi fick åka på fredagskvällen. Det var en fin helg och det var på tiden att dem fick se vår lilla kille igen. Det är ju så mycket som händer under de första året. Vi hade väldigt tur med vädret också, kanonvarmt och skönt vilket var jättebra för Ilian.
I veckan var vi till Illes fysioterapeut för sista gången. han har ju varit bra i ett halvår nu så det är ingen vits att springa där i onödan. Annars har vi tagit det lugnt och sprungit i lite affärer. Igår skulle vi ha en familjemysdag med pappa Roy blev sjuk och låg hela dagen, så jag och Ilian passade på att åka till Jessheim och shoppa lite.
Just nu ligger pappa och Ilian och tar en lur och snart är det dags för mig att åka och träna. Idag får vi finbesök av Jimmy också det blir skoj. Hoppas vädret blir bättre bara!
Nästa helg kommer mamma och Krister hit, det ska bli jättekul. Då ska dem ha Enzo i några veckor.. Det är väl blandade känslor på den fronten, men det kommer nog gå bra.
Ilian är i en fas just nu där han lär sig så himla mycket nytt. Jag har tyckt att det gått fort tidigare med aldrig har han utvecklats såhär mycket på så kort tid innan. Det är bara bra förstås!
Eftersom att jag har blivit så himla dålig på att ta med mig kameran så är det glest med bilder för t. 
Ilian förra söndagen, äntligen var han bättre:
Numera är det inte lätt att lägga honom och inte kan man låta bli att ta upp honom när man kommer in i rummet och han står upp och säger:mammam, mamma.
Igår var vi i Jessheim:

Sjuklingar..

..Nej, uscha nu har vi alla tre blivit sjuka.. Förkylda hela bunten med sprängande huvudvärk.. Jag sa ju till Roy att vi inte skulle ha sovrumsfönstret öppet i helgen.
Återkommer senare

Ilian stod i flera sekunder själv

Världens stoltaste som jag är så måste jag ju bara berätta att Ilian höll i mig i händerna som vanligt igår när han stod upp och helt plötsligt släppte han mig och stod helt själv i 4-5 sekunder, TVÅ GÅNGER!
Åhh, han blir så himla stor min underbaring :-)
Han fick jättemassa skryt idag på träningen också för han är så duktig och låter mamma träna.

Träning och promenad på menyn

Idag är en rysligt bra dag, onsdag redan herregud så fort dagarna flyger förbi oss. Vi var och tränade en timme idag på förmiddagen jag och Ilian. Efter det lunchade vi och sedan tog vi vagnen och gick en promenad med lilla Enzo. Ilian sover ute nu och jag har tvättat, nu ska jag spendera 4 minuter med att sträcka på mig sedan ska jag laga mat.
Här njuter vi i solskenet på vår gata i stan. ilian med sina fina glajjor:

Vi gick och gungade idag

SÅNT HÄRLIGT VÄDER VI HAR DET !
Igår kom Roys syster Heidi hit! Ilian var väldigt blyg till en början, men sedan blev han väldigt nyfiken istället ! :-)
Idag var det ett sånt himla fint väder så vi tog en promenad till lekparken och satte fart på Ilians gungkarriär. I början var det inte så roligt, men med lite coola ljudeffekter och dyligt så blev det kul och tillslut tyckte han om gungandet :-)
Här är min underbara kille:
Åhooj vad det går:
I Fart:
Det var faktiskt roligt:
Nu ligger gullet mitt utanför och sover och nu ska jag och Enzo ut vi med:

RSS 2.0