Julafton och Kalle anka

Just nu är det Kalle anka som gäller på tvn och efter det nalkas tomten. Jag mår lika dåligt som imorse men det gör inget för nu tar vi det lugnt. Vi var till Erik på lunchen och det var trevligt :-) nu somnade ilian lagomt till Kalle anka hehe. På återseende :-)


God Jul

God jul allihop!! Hoppas alla får en riktigt fin helg med nära och kära! Vi åkte till Sandviken i torsdags kväll och har varit här i någon dag nu! Som jag längtat efter denna dag, första julafton med ilian i min hemstad där vi skulle göra ALLT jag alltid gjort och har traditioner på kring jul! Dock ligger jag i feber med öron-hals- och en fruktansvärd huvudvärk så det var ju väldigt olägligt. Nu ska jag försöka vila och sr om jag kvicknar till. Förra året bar ilian supersjuk på julafton så jag antar att jag får tillbaka iår. Nåja, vi ska nog få en mysig dag iaf trots att inte allt blev som vi tänkt oss! God jul allihop, (ilian leker massa med sina kusiner och det är härligt att se. Underbart :-)


Lucia

Igår var det lucia i barnehagen hos ilian. Alla mammor och pappor fick se ett fint luciatåg och efteråt var det fika. Ilian var duktig och dansade när de stora barnen sjöng och klappade händerna. Vår kille blir så stooor!!


Julhelg på stathelle

I helgen var vi på stathelle och träffade ilians familj. Ilian njöt i fulla drag av att träffa alla och mamma och pappa var på shopping medans ilian sov och blev passad av bestemor och bestefar. Detta var första gången vi var ute själv utan ilian när han är vaken sedan han kom till oss, spännande! Igår fick vi god julmiddag och trevligt sällskap!! Detta år ska vi ju fira jul i Sverige och det ser vi fram emot! Här är några bilder från helgen, ilian vägrade stt sova i bilen igår påväg hem så det blev nått stopp pcj brumbrumlekande i bilen! Idag är det is överallt och hoppas på att hålla mig på vägen idag med. Bu blir det ilianmys sedan när det av mot ilians barnehage. Ha en fin dag :-) (imorgon har ilian sin första lucia oh alla är välkomna......)


Barnas julbord

Ilian är klar för julbord i barnehagen :) så mysigt!!


Massa snö

Imorse vi vaknade hade det kommit massa snö, tänk så kul det blir i barnehagen idag för lilleman. Nu är det väl inget som fattas för en riktig jul


Första snön :-)

Äntligen kom snön :-) okej det var inte mycket snö att hurra för men det räcker för oss. Detta är ju ilians första MEDVETNA snö så vi tog på oss overallen och gick till tågstationen tillsammans. Ilian sprang och kände och klämde och stannade upp och sprang igen och pekade och sa : seee seee!!!. Kul :-) tänk så kul vi ska ha i vinter pojken min :-)


Gävlebocken i lågor

Där jag är ifrån är det jultradtion att varje år ställa upp en halmbock i centrum. En oskriven regel säger att bocken ska brinna i december och därför har det nästan alltid varit någon som fattat eld på den.. Även detta år alltså. Trots att det var synd att man inte hann få se den fina bocken lär jag ju säga att det blir skönt med en riktig jul iår igen :-)http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14019693.ab

Sjuk igen

I några dagar nu har jag haft en sån öronvärk och gissa om jag var glad över att vara hemma ifrån jobbet idag när jag vaknade upp och det kändes som att jag blivit överkörd av en ångvält.. Jag lämnade ilian på dagis och det var konstigt att vara hemma helt själv för första gången på flera år utan min ili. Nåja han hade haft en jättefin dag i barnehagen iallafall. Idag , lr egentligen igår, överraskade Roy mig med en adventskalender iår igen. Det var supersött och första paketet var en parfym ! Nu ska jag sova och försöka bli bättre fort för detta har jag inte tid med.


RSS 2.0