Ett litet bildregn ligger över oss

Ilian har börjat låta som en bil, bruuum bruum....
Eftersom att Ilian börjar bli lite otålig så blir det bara bilder idag. Enjoy :-)
PS: Vilken lycka han är för oss!
Ilian ligger i hallen och väntar på mamma:
...Snart så är vi redo för kylan:
Ilian är jätteduktig på att sitta och lyssna på när pappa spelar gitarr:
Mammas älskling:
Här är två goskillar som myser i badet innan läggdags:
Ilian har börjat jollra JÄTTEMYCKET nu.. I helgen kommer moster Madde och Erik hit, jippi :-)

Mammas gosgrabb

Jag älskar dig min dyrbara skatt
för evigt och för alltid!

För sitta börjar han kunna nu

Idag fick Ilian följa med när jag skulle träna och tillsammans med Novalie roade dem sig under tiden som deras mammor flåsade igenom passet.
Se så stora dem har blivit, det är nu det roliga börjar :-) Här sitter dem och delar leksak:
Efter träningen var Ilian så trött så han somnade med en gång jag stoppade ner honom i bilbarnstolen.. Lillgrabben våran :-)
Lycka till på dopet Novalie !

Vår fina ballerina

I lördags var vi en svängom till Charlottenberg över dagen och handlade lite. Vi handlade en jättesöt ballerinaboddy till Ilians kusin Elise, men eftersom att pappa Roy upprepande gånger talat om att jag inte fick testa den på Ilian så kunde jag ju naturligtvis inte låta bli :-)
Här är vår lilla ballerina!
Här är Ilian alldeles nyss, en glad liten pöjk tränar magmusklerna:
Nu ska vi ta oss ut i det fina vädret och njuta av den lilla solen vi får numera :-)
God dag !

Dagen före helg :-)

Ilian har blivit jätteduktig på att lyfta rumpan upp i vädret. Såhär såg det ut imorse:
Jag är ju så sugen på att gå och bada med denhär lilla krabaten, men det verkar inte finnas goda möjligheter till det här.
Idag vaknade jag, IGEN, av att Ilian röck i min näsa.. hehe.

GRATTIS GAMMELMORMOR

GRATTIS PÅ 80-ÅRSDAGEN GAMMELMORMOR ÖNSKAR ILIAN!
Jag önskar vi kunde varit med och fira dig idag. Ett stort grattis till dig från oss, hoppas du får en jättebra dag fina mormor/gammelmormor så ses vi snart. Varma kramar ifrån Norge.
HIPP HIPP HURRA 

mitt busfrö älskar iphone

Imorse slog Ilian upp sina blå klockan 6:30. Vi sov en timme till på förmiddagen med, det var välbehövt. När vi sedan vaknade så visste jag att Ilian var vaken men tyckte att det var lite för tyst .. Öppnade ögonen och då hade han ålat sig till min iphone och satt och tuggade på baksidan. Enda sedan han fått se bilder på sig själv och annat på den så är han GALEN i den.
Ilian har blivit en hejare på bebispråk och jollrande nu. Han kan prata och prata och han är så glad jämt. Han visar också bra nu vad han vill. Jag skulle kunna äta upp honom :-)
Busfröt imorse när vi låg och pratade om kusiner:
Ilian har en himla tur att ha så snälla personer i sin omgivning.
Sist nu fick Ilian en jättefin åkpåse av Henning och familjen. Här premiärtestar han den:
I helgen fick Ilian också ett jättemysigt pannband som Lene gjort. Han blev otroligt söt i den:

Blåbär över halva han

Igår fick Ilian smaka lite blåbärsmos i gröten. Kladdigt vart det men vad gör väl det:-)

Ilian körde på Enzo i gåstolen

I helgen var vi till Stathelle och Roys familj över en natt och firade Henning och Åsil! Det var riktigt trevligt, hade dock inga bildbevis för ovanlighetens skull. Ilian fick gott om uppmärksamhet iallafall ! Vi åkte hem på lördagskvällen. Igår, söndag, var vi till Jimmy och familjen och fikade :-) Sedan var jag och tränade på kvällen och grabbarna var hemma..
Inatt har Ilian haft en jobbig natt.. Vi var så trötta imorse båda två! Idag försökte jag ge honom gröt på morgonen, då såg han på mig med den blick som såg ut att betyda: "jaså, trodde du på detdär själv eller?" Sedan log han och ville inte gröten. Gosungen..
Ilian fick ju en gåstol i julklapp som vi hämtade i helgen med.. Vi testade den igår och han börjar förstå hur han ska göra.
Här försöker Ilian klappa Enzo:

Utvecklingspoäng på hög nivå

Idag har vi tagit många utvecklingssteg framåt på en och samma gång.. Jag har nämligen varit och tränat helt själv utan Ilian på förmiddagen för första gången :-). Jag hade jätte dåligt samvete och var förtvivlad när jag lämnade mina grabbar för sig själva, men det var välbehövligt med lite egentid känner jag nu, efter att ha varit med min (UNDERBARA, haha) pojke i över ett halvår.
Jag och Marlene tränade i två timmar och när jag kom hem igen så var jag som en ny människa, det gjorde gott på mig och var skönt att se att allt gott bra här hemma också. :-) Det blev utvecklingspoäng på mig. Jag tror att vi alla hade gott av det, minst sagt min kondis!!
Vi har varit på banken och in till Lilleström en vända idag och nu är det mörkt och Ilian sover i sin säng. Älskade Ilian, han tycker att det är jättekul att dra oss i näsorna numera..
Trevlig helg!

Tandborstningen är härmed påbörjad!!

Efter påminnelse av Marlene att småttingarna ska börja borsta tänderna tids nog fick vi lov att köpa första tandborsten igår. Idag invigdes den och i början kittlades det och Ilian tyckte att den var väldigt intressant och gillade det!
Se vad jag har:
Det var gott med tandkräm iallafall och kittlades skönt i hela munnen:

Ilian är en riktig sötnöt:-)

Såhär gör Ilian när han inte vill sitta i babysittern längre:
..och här är vår guldklimp igår. Han ligger och pratar/låtsasskrattar åt baksidan av spegeln:

Såhär har våran vecka varit

Dethär har inte varit någon rolig vecka.. Vi har ju gått och blivit sjuka och smittat varandra i flera veckor nu och när Ilian ÄNTLIGEN blev frisk så blev jag sjuk och då blev Roy också sjuk.. Det har egentligen varit en pina. Nu har ju Ilian börjat blivit råvild med och ska vända sig hela tiden och ha leksaker hit och dit och skaka på skallror och så sliter han mig i håret och skrattar högt.. blivit en liten vilde med andra ord och han är ju så duktig! :-)
Ilian har också fått puss och kram-sjukan! :-).
Jag trodde att vi skulle bli friska här fort, men det ser inte alltför ljust ut..
Såhär har våran vecka sett ut:
Henning kom på besök en kväll tidigare i veckan:
Här är två sjuklingar i soffan..:
Ha en fin söndag!


6 MÅNADER AV LYCKA

IDAG HAR VÅR ÄLSKLING BLIVIT ½ ÅR!!!

Här är Ilian idag:


Du Ilian har gjort oss till världens lyckligaste människor.
/Mamma och Pappa.

Tre godingar

Ilian blir stadigare och har lättare att hitta balansen nu
och förra veckan upptäckte vi Ilians andra tand! Nu går det ju alltså undan här!
Tre killar myser efter att pappa varit på jobb en hel dag:

Välkommen Januari och varmare väder

Gott nytt år! Tänka sig, det är år 2011 redan.
Vi har väl inte direkt börjat detta år på bästa sätt, utan bara legat utslagna på soffan hela helgen. På nyårsafton somnade vi runt 22-tiden, i lördags låg vi bara och igår försökte vi ta oss ut en sväng men det var ingen idé. Ilian mår däremot bättre nu så jag hoppas att hostan och allt slem går bort fort nu så han blir frisk.. Otroligt slitsamt att vara sjuk två gånger på raden. Men jag måste ju säga att han är väldigt glad för det.
Idag vaknade lilleman klockan 5 och skulle minsann inte sova mera. Dethär att han varit sjuk har ju också gjort sitt med våra rutiner som nu är lite ur balans.  först nu förstår jag hur VIKTIGT det varit för oss att vi haft våra sov-tider på dag och natt, för nu sover han lite som han vill och det är ingen bra kombination.. Nej, dem rutinerna hoppas jag kommer tillbaka i takt med att sjukdomen försvinner.
Dethär inlägget har jag försökt mig på att skriva sedan imorse, men Ilian har haft andra planer för mig idag... Nu ligger han i babygymet en stund och leker med sitt lilla tåg.. Han har bäddat in sig under en filt och nyss vände han sig på rakt på stängerna på mattan.. Han drar i spegeln och leksakerna och visar inte längre nåd inför någon av leksakerna.. Allt ska rivas och dras i och ätas upp och det roligaste nu är att ha leksaker i händerna och sedan smälla ihop dem, för då blir det otroliga ljud han har lärt sig.. Han har även fått dilla på att pilla på allting och man ser hur han använder händerna och fingrarna, läckert! Min Ilian har också fått "mycket" hår nu, långt har det blivit också SÅ DET SÅ MADELENE W.
Här är vår glada bebis den 1:a januari 2011:
Idag vaknade min prins efter att ha sovit ute i vagnen i en halvtimme:
Världens härligaste barn:
Krya på dig min skatt nu ska vi se till att få dig helt frisk !
Jag hade ju några videoklipp som jag tänkte lägga upp med Roy förstörde filmningen genom att ALLTID säga "filmar du nu, malin filmar du eller" när jag filmat i någon minut... Så det blev ingenting med det..

RSS 2.0