Sötnos och snart till Sandviken!!

Ilian vill inte sova längre men är så trött om dagarna.. Nu har han precis klättrat upp i Enzo sin säng och lagt sig.
Enzo har lagt sig på Ilians lekmatta istället..
Nu är vi packade och klara och väntar bara på att pappa ska komma hem sedan far vi till Sandviken på lite semestermys! 7 timmar i bil väntas.. phuuu..

En mini-födelsedag

Igår var vi till Elise, Kasper, Jimmy och Hilde på besök! Småttingarna öppnade lite födelsedagspresenter och vi åt paj! Barnen badade och vi satt och trivdes i solen som var sjukt varm! På kvällen blev vi bjudna på grillmat, mums det var otroligt gott!
SÅ STORA DEM HAR BLIVIT !!


En vecka på Stathelle

I onsdags packade vi in oss i bilen och for till Ilians besteföräldrar i Stathelle. Vi fick en dag med oroligt fint väder, Ilian plaskade i poolen och lekte massvis och trivdes gott i vattnet. Ilian har i vanlig ordning blivit väl omhändetagen av hela släkten och har nog blivit väldigt förtjust i uppmärksamheten.


Ilians födelsedag

När Ilian fyllde 1 år fick han först sång och paket på morgonen av oss och mostrarna Jenny och Maddis och William och Olliver. Efter det var det fullt sjå med både tårtor och besök. På kalaset kom mormor och Krister, bestefar och bestemor, Jenny, moster Madelene, kusinerna Olliver, William, Kasper, Christoffer, Mattias och Erik, Henning, Åsil, Allan och Lene! Ilian fick fina presenter och mycket uppmärksamhet.
Ilian blev lite blyg av så mycket besök:
Här är vår älskade 1 åring:
Utekalas, tur hade vi med vädret iallafall:
Min sp-tårta till vår Ilian! (Glömde dock i all hast att slänga på födelsedagsljuset...typiskt).
Tack till alla som var med och firade Ilian på hans första födelsedag :-)

ILIAN GÅÅR JU

Ilian har ju tagit några steg i ungefär en månad nu men den 15/7 (det vill säga i fredags) så började han gå på riktigt. Han tog över 20 steg många gånger under dagen och i helgen har det blivit fler och fler. Världens stoltaste
föräldrar fick han återigen då! Här är en videosnutt från i förmiddags när han traskade omkring..  Tänk att det gått så fort, ett helt år.. redan går han omkring, vår lilla skatt!!

Bara utslag, så himla skönt :-)

I onsdags åkte vi till Stathelle och till Ilians släktingar härifrån. Prickarna var tur nog bara utslag och han har inte fått flera, så det var skönt. Vi har haft fina dagar här och igår var det jättefint väder. Ilian passade på att plaska i poolen och myste ordentligt med all uppmärksamhet han fick här. Lite bilder kommer upp när vi kommer hem !

Værldens sæmsta timing, Ilian prickigkorv

Detta ær då Ilians førsta vecka som 1-åring och pappas førsta semestervecka och dethær børjade ju bra.. Jag blir så less.... . ÅHH. Finn två fel på dessa bilder:


Vi får verkligen hoppas på att de bara är myggbett eller liknande..

ILIAN ETT ÅR!

I lördags blev vår prins ett helt år. :-) ! Det firades med kalas och släktingar från både Sverige och Norge kom på besök! Tusen tack till alla som kom och firade vår lilla prins på hans första födelsedag!!
Han fick många fina presenter och blev uppvaktad, precis som det ska vara!! Bilder får komma senare, för vi är fortfarande inte friska så det får komma först.
När dagen var över var vi alla helt slut och jag tror nog ingen hade problem att somna den kvällen!
Vår stora grabb, han ha blivit en riktig charmör ska ni veta.
Dethär innebär för övrigt en ny kategori i bloggen, hehe.
Här bjuder vi på några bilder från i veckan så länge, god kväll:
Tänk om du bara visste hur mycket du betyder för mig, min skatt!

Ett år sedan värkstart! USCH

Nu har vi legat sjuka i några dagar. Häromdagen tog vi fram rakapparaten och snaggade vår lilla goding för första gången. Han blev så himla stor så fort han fått bort dedär bebisfjunen han haft på huvudet. Min lilla vän då :-) Idag kommer mormor och Krister !
Nu har vi mycket att ordna med för om två dagar fyller vår prins 1 HELT ÅR!!! (Vart tog tiden vägen någonstans?).
Så inatt var det alltså ett år sedan vattnet gick och mina värkar satte igång!
Här är vår grabb nysnaggad iallafall:

Flera steg har tagits :-D

Grabbarna ligger i magsjuka och jag är förkyld och liknande så därför blir det dåligt med uppdatering MEN någonting jag måste berätta så är det att vår älskade Ilian gick 4 HELA STEG igår :-) Jättestolta föräldrar hade han då!
Nu ska vi se till att krya på oss för vi har mycket att stå i till veckan.
God kväll

RSS 2.0