ETT HIPP HIPP HURRA

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE GUDSON, PÅ ETTÅRSDAGEN!!!!!!
Jag önskar att vi kunde vara där och fira dig på din allra första födelsedag. Jag älskar dig snuttis :-)

Bara en önskan ifrån oss

Härmed vill vi i familjen Nyberg-Finden uppmana er läsare att göra en liten notis eller kråka i kommentarsfältet lite då och då. Det är alltid roligt för oss att läsa och eftersom att dem sparas så blir det kul att ha senare för Ilian också!

Hur kunde det gå så fort??

Ilian går och kryper runt och säger mamma mamma mamma hela tiden. Fastän han sagt det så många gånger förrut så smälter jag fortfarande för varje gång jag hör honom säga det, en sån fantastiskn känsla jag får i kroppen av att han kallar mig mamma.
Älskade vännen min, när blev du så stor? 
Detta var de största ögonblicket i mitt liv, när jag för första gången fick se och röra vid dig. Jag älskar dig. för alltid och för evigt.

Småkusinerna i sandlådan!

Igår började vi dagen med en promenad med Enzo. Ilian fick sitta i bärsjalen som jag så sällan använder, men nu när han börjar bli riktigt tung så inser jag hur behändig den faktiskt är.
Efter det packade vi och for till Jimmy och Elise. Jimmy har ju precis gått in i sin pappapermisjon nu och han såg ut att trivas. Ilian och Elise lekte hela förmiddagen

17e maj firande på Stathelle

Tillsammans med pappa och Enzo åkte vi till Stathelle på söndagen, det blev ytterligare 65 mil. Ilian var även denna gång superduktig, han var vaken de första 3 timmarna utan att gnälla alls i princip. Väl där firade Ilian sin första 17e maj tillsammans med hans norska släkt.
Ilian var så trött på måndagsmorgonen:
17e maj firande och Ilian är på hugget:
Här är Ilians släktingar ifrån Stathelle:
Flaggan var god:
Kusinerna i mitten:
B estefar grillar:
Ilians gudfar/fadder Paul kom på besök:
Så, då blev det några bilder ifrån vår helg i Stathelle med. Nu ska jag väcka Ilian och slänga på oss kläderna för detta tog lite längre tid än väntat, hehe..
Tack för en fin helg !

Våra dagar i Sandviken

Mycket har hänt sedan sist. I förra veckan blev det många mils resande för vår del. Först åkte vi 60 mil med tåg, jag och Ilian. Ille var jätteduktig och det var himla skönt att slippa ha honom i bil, trots att tåg och buss inte riktigt är det bästa färdmedlet. Vi kom till Sandviken och spenderade dagarna med nära och kära. Det var så himla skönt att få tillbaka Enzo igen, vi blev nog glada hela bunten! Som vanligt är det ju aldrig nog med tid där hemma, men vi hann klämma in mycket iallafall. Roy kom någon dag senare.
Vi fick några dagar tillsammans med familjen och tyvärr träffade vi inte småkusinerna denna gång så vi hoppas att vi snart får träffa Olliver och William igen för vi saknar dem ju så jättemassa! Jag och mamma tog någon vända i löparspåret i Högbo också, det var skönt.
Det bästa med tåg är att man kan gå lite som man vill. Här är vi beredda att vinka till kusinerna och mostrarna när vi susar förbi Örbyhus:
Ibland kan man ha såhär mysigt med mormor (speciellt när mamma är stressad):
En dag var vi till morfar och hälsade på. Ilian diggade Jonte:
Madde padde kom och hälsade på hon med :-) Ilian tyckte så mycket om hennes hår:
Den finaste dagen kom och vi dansade och grillade:
På lördagen innan vi åkte kastade vi pil. Jenny kom också förbi :-) Här letar dem efter en bortkastad pil:
Efter detta fick vi flytta in till det andra rummet och bordet:
Efter maten fick Ilian smaka smoothie för första gången och det gillades, han satt och sörplade i sig:
Det var väl ett smakprov på våra dagar i Sandviken.


Tågresan hem gick bra med lilleman

Häromdagen fick vi lov att lämna pappa för att åka hem igen. Vi tog tåget til Oslo och här var några (dåliga) bilder under resan
Visserligen har Ilian gjort såhär i många veckor nu men det är roligt att ha på film iallafall. Nästan alltid då vi säger "nää, nää" så skakar han på huvudet:

Hasat ner från soffan och lite bilder

Nu har vi flängt överallt väldigt mycket på kort tid och jag kan inte hjälpa att tycka synd om Ilian. Vi har sovit på olika ställen och träffat många människor och speciellt när han sover på olika ställen så har han så svårt att somna. (För det påverkar honom visste väldigt mycket). Det är inte slut på detta fartande ännu och jag hoppas han inte blir värre.
Han sov hela natten utan att vakna inatt, det är väldigt skönt. Däremot så har han separationsångest från mig och jag har inte ens fått sitta i soffan när han står 5 cm från mig. Det har nog med alla nya intryck att göra.
Nu går det undan med Ilians framkomlighet iallafall. Han går fort runt bordena och går utan problem mellan bord och soffa och till oss. I förra veckan gick han ner från soffan HELT SJÄLV för första gången. Han hasar ner på mage och backar sakta ner kroppen tills han känner att fötterna tar mark. Vi är ju beredd ifall han skulle ramla, men han har klarat det helt själv!!
Han har även fått upp två tänder till.
Här är några bilder jag fått in på datorn först nu.
I helgen satt pappa och Ilian och myste ute i det fina vädret:
Vi tog PADDAN på söndagsmorgonen, Ilian höll sig vaken de första 5 minuterna:
Igår var godingen en riktig mammagris, helst skulle vi vara klistrade till varandra konstant:
(För övrigt, se mitt Sune-hår längst uppe.. Halva mitt hår har gått av efter amningen).
Grimaser är roliga:
Igår kväll gick vi ut och åt på en persisk resturang:
På återseende

Valborg i Göteborg

Igår hade vi en väldigt mysig dag. Vi började dagen med frukost på ett fik i solen och efter det gick vi runt och strosade och såg oss omkring. Vi var ner till operan och båthamnen, efter det tänkte vi lägga oss i parken intill oss men det var en sån himla kö in, så vi tog bilen ut till Lerum istället. Roy hade varit där och ätit med nå arbetskollegor tidigare i veckan. Det var himla fint.
Ilian har ju blivit sjuk igen, typiskt. Himla förkyld, en mindre ögoninflammation i ena ögat och en jättestor förkylningsblåsa mitt på läppen. Stackars älskade lilla vännen våran. Han är lika glad som alltid ändå, men vi tycker så synd om honom.
På tal om någonting annat.. För 2 ½ vecka sedan startade vi sluta-amma-på-natten-kriget med Ilian. Igår natt sov han ÄNTLIGEN hela natten i sin egen säng för första gången. Han sov till 6 på morgonen, herregud så imponerade och stolta vi föräldrar var. Han vaknade äl en gång på natten men somande om alldeles själv. Efter nästan 10 månader med väldigt snuttande på natten är jag väldigt glad för att han inte behöver det längre. Sen om han kommer in till oss under natten gör inte så mycket.
Idag ska vi ut på lite sightseeing med båt.
Ha en fin dag :-)

RSS 2.0