cirkus och massa djuri tisdags var vi på cirkus. ilian vsr exalterad och älskade det. han hade fullt upp med att äta popcorn, klappa händerna, se föreställningen och dansa till all musik. det bästa kom sist, elefanten och då klarade herr ili inte stt sitta längre och stod och såg elefanten som dansade, blåste ut levande ljus, sov sstt och mmkt mer. väldigt fin kväll.

Ilian sjunger om pinky och sabeltann

Ilian växer så det knakar.. Men nu ser jag en sån stor skillnad på hans personliga utveckling sedan innan sommaren. Från att vara en pojke som älskar allt och alla har han nu börjat få sina egna favoritsagor, filmer, låtar, människor.. Han berättar om dagen sin i barnehagen när han kommer hem och kommer ihåg saker som vad han ätit där och om han varit ute och lekt i sandkassen eller liknande.

Ilian älskar ju Kaptein Sabeltann också. Hela sommaren har vi kört Sabeltann på film och radio, och sjungit med till sångerna. Nu har han börjat hitta på egna låtar också.. I helgen kom han med pappas gitarr och spelade och sjöng "Sabeltann, pinky langemann" och såklart "Enzo".. Han har ärvt det musikaliska intresset av faren sin iallafall, jättekul!


en sensommarhelg

i helgen var vi ute och njöt av sensommarvädret. i söndags var vi upp till sandtaget och hittade ilians drömplars: en stor stenhög rätt vid en stor vattenpöl. här stor han i en halvtimme och kastade.strn efter sten i vattnet. haha.. annars hsr vi det bra. ille har börjat bli snuvig och jag har jordens huvudvärk.imorse vsr det feeem grader när vi åkte till barnehagen, nu kommer hösten.. och jsg börjar bli stressad över att de inte kommer ut nå hus vi vill ha.. speciellt när jsg såg dimman på fönstrena imorse. vi måstr hinns flytta innan vinterkommer jag orkar inte en till skitkall vintrr slltså. nej nu kommer snart grabbarna hem så då blir det kinAmatl

Del Sverige av semestern

Bättre sent än aldrig väl?
Del två av våran semester var ju en vecka i Sverige. Vi var på släktträff hos pappa och det var jättetrevligt, vi var ute och åt med Erik och åkte en kväll och hälsade på honom, vi var också en sväng ut till Gräsö och träffade mamma och Krille! Vi hade jättetur med vädret det var stekvarmt och jag och ille badade i vattnet :-) Vi träffade ilians gammelmormor flera gånger också och så fick ilian leka med sina kusiner :-) Annars fick vi äntligen roa ner oss efter att ha åkt bil mellan 2-8 timmar varje dag i semestern.. Hualigen! 
Ilian var väldigt tveksam till barnehagen igen när det var dags men så fort Elisabeth var där så gick allt fint. Som han har växt under denna månad hemma.. Ser det så klart, hur han är med på saker som han tidigare inte har förstått. Han har lärt sig att cykla också. Annars är han den vanliga tåggalna killen som vanligt.
Snart är det höst och det ser vi fram emot. Vi är ju väldigt aktiva i boligjakten nu men det är inte alltför mycket som har dykt upp ännu.. Vi går på visningar lite här och där och hoppas att vi snart hittar något som känns och ser bra ut :-).
Ilian säger: SABELTANN:. Han har också övningskört med pappa

RSS 2.0