Del Sverige av semestern

Bättre sent än aldrig väl?
Del två av våran semester var ju en vecka i Sverige. Vi var på släktträff hos pappa och det var jättetrevligt, vi var ute och åt med Erik och åkte en kväll och hälsade på honom, vi var också en sväng ut till Gräsö och träffade mamma och Krille! Vi hade jättetur med vädret det var stekvarmt och jag och ille badade i vattnet :-) Vi träffade ilians gammelmormor flera gånger också och så fick ilian leka med sina kusiner :-) Annars fick vi äntligen roa ner oss efter att ha åkt bil mellan 2-8 timmar varje dag i semestern.. Hualigen! 
Ilian var väldigt tveksam till barnehagen igen när det var dags men så fort Elisabeth var där så gick allt fint. Som han har växt under denna månad hemma.. Ser det så klart, hur han är med på saker som han tidigare inte har förstått. Han har lärt sig att cykla också. Annars är han den vanliga tåggalna killen som vanligt.
Snart är det höst och det ser vi fram emot. Vi är ju väldigt aktiva i boligjakten nu men det är inte alltför mycket som har dykt upp ännu.. Vi går på visningar lite här och där och hoppas att vi snart hittar något som känns och ser bra ut :-).
Ilian säger: SABELTANN:. Han har också övningskört med pappa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0