påväg tillbaka

ilian har precis vaknat efter en lur i bilen och nu är det mycket prat om sabeltann, båtar, gravemaskin och buss. kan man bli mer kille? här är det sabeltann för hela slanten musik på full volym och ilian blir aldrig leda (däremot mamma.och pappa lite haha). hehe!

mot sabeltannvärlden och viiidare

i söndagskväll åkte vi mot Kristiansand.  vi stannade och sov en lur och vaknade klockan 8 dagen därpå. efter en fin frukost i solen åkte vi till djurparken och såg på alla sorters djur, såg på kaptein sabeltann och åkte båt, åkte traktor och tåg karuseller och klappade lite djur. i tillägg hann vi med mat och en liten middagslur. ilian stortrivdes och älskade att leka sabeltand. efter det tog vi husbilen vidare till flekkefjord där vi sov första natten i hamnen. på tisdagen gick vi och såg oss omkring innan vi tog en dagstripp till ilians bestemors hemby. vi fick en väldigt fin dag och hann se mycket på färden. vi har träffat roys släktingar också! den sista natten sov vi vid åge och hos honom badade vi och bäst av allt så såg han till att ilian hörde på sabeltannmusik och fick se massa film om han så ilian hittade fort sin nya bästa kompis :-). idag har vi varit ute och åkt båt och ille duggade det.. det blev kanonväder, så underbart att solen skiner! mot slutet av färden blev han så trött att han somnade. efteråt grillade vi innan vi skulle åka till Stathelle igen. vi har haft en jättefin tur och ilian har njutit i fulla drag.i

ilians andra födelsedag

i måndags fyllde ilian 2 år! vi hade en superfin dag och ilian fick krona och glass i barnehagen och dem hade samling för honom. när vi kom hem kom familjen och ilian firades med pizza o h råttor. ilian fick massa fina presenter ! tänk så fort tiden har gått. kan inte förstå att vi har en tvååring!!!! han hår blivit.självständig och är jätteduktig på att prata och han förstår så mycket , en sån underbar resa detta är och den har så. vitt börjat. vi ska kosa oss på denna resa med sig guldklimpen våran .:

äntligen feeeeerie!!!!!


tligen har vi tre veckors semester och vi ska Försöka att inte planera sönder.denna ledighet . i fredags åkte vi till Stathelle och igår firade vi ilians bestefar i Stavern. Det var ett fint kalas med god mat, trevligt sällskap och solen som tittade fram, underbart :-) ilian fikk sabeltannfracken av Henning, Åsil, Erik å Emil och han lekte sabeltann må ni tro
tro!!
idag eller imorgon ska vi ut på en liten husbilsemester också. ilian är helt tokig i "bussen" så det blir nog kul! god söndag så länge :-) den bästa frukosten ilian vet är hos bestemor och bestefar. han ÄLSKAR deras. blåbärssylt och visar gärna tungan efteråt! bilderna går inte att vända så detta får duga just nu.

Ilian leker Kaptein Sabeltann

Jag minns inte ens vart jag slutade att skriva så istället hoppar jag till nuet!
Förra veckan fick vi besök av ilians mormor, moster Madde och Krille. Vi hade fina dagar här och det var väldigt trevligt med lite besök. Ilian stortrivs ju med all uppmärksamhet. Han fick också en tågbana av dem, och då var han ju i himlen! :-) På lördagen åkte vi till Stathelle och var hos ilians bestemor och bestefar en natt. Vi träffade Ilians släkt och åt massor med god mat :-)
Ilian älskar ju tåg och traktorer och blir helt galen i dessa fordon när han ser dem. Nu i det sista har han också börjat ÄLSKA Kaptein Sabeltann. Han går omkring här och stampar i golvet, hoppa runt och opp på stolar och säger, ILIAN SABELTANN (eller Sa---tan som han säger hehe). Han fäktas och morrar och sjunger hiv och hoj. Det är superkul att se på.
Nu håller vi (läs: JAG) på med förberedelserna inför Ilians 2:a födelsedag.. Jag orkar inte ens tänka på hur jag mådde för exakt två år sedan nu...
Här kommer en filmsnutt på vår sabeltann-unge :-)

RSS 2.0