ILIAN SKA FÅ EN.....

idag har varit en bra dag. efter en mysmorgon med min underbaring for vi till bhg hans och efter det mötte jag upp pappa Roy på ahus. bebisen hade det fint fortfarande och allt såg bra ut. under de sista veckorna har ilian fått gissa könet och han hade rätt, det blir en lillesyster han ska få :-) precis som vi trodde :-) vi är superglada.. vi var på ultraöjud i vecka 16 och då såg han legen inget manligt kön och gissade då på flicka men det var ju alltfør osäkert för att lita på.. nu pekade jordmor ut delarna och det gjorde oss mer säkra :-) på eftermiddagen åkte jag till ilian igen för dem skulle ha julegrantenning i barbehagen hans. pappa överraskade med att komma han med :-) så efter god mat lägger jag mig väl tillrätta igen då.. hehe, tragiskt.klagande

man glömmer fort hur det är att vara gravid... likaså förlossningen.. hm, så länge jag slipper ha en födsel på 2 1/2 dygn igen så borde jag vara nöjd.. sist fick jag ju höra att jag var så ung och att jag borde få en lätt födsel.. pyttsan. ikväll har jag sån sprängande huvudvärk så tänkte hoppa i snarket men efter alla kvällasysslor som tandbprstning och liknande blev jag med ens väääldigt hungrig.. vart är Roy när jag behöver honom ? illamåendet vill inte släppa heller.. annars har vi haft en fin dag jag och min ili.. lilla mannen min :-)


dem är bara mina

dethär med att få stränga order om att hålla sig i ro och inte röra sig alls är lättare sagt än gjort, speciellt med en aktiv tvååring och en joboholic till sambo här hemma. vi gör så gott vi kan iallafall :-) tur att jag här ett lugnt barn som älskar att pyssla, baka och göra stillsamma saker :-) än så länge här vi alla det bra, utanför och innanför magen. vi försöker att ta en dag i taget och att inte tänka för mycket på hur detta kommer fortlöpa. väldigt glad. jag har mina ponu jkar iallafall :-)


kloka ord från en tvååring

har en vän här hemma som vill hjälpa mig. först har han lagat mat idag och nu kom han med riddarhatten på sig och så: ilian färdig, gå tur med enzo nå!!

annars har vi det bra. han frågade idag om vi skulle åka till mormor och morfar. jag svarade att mamma är sjuk men när jag blir frisk ska vi åka och hälsa på dem. då fick jag till svar: jaa, mamma ligga poffan (soffan). ja, nog har han förstått läget iallafall haha. han sätt i sängen idag och lagade oboy med leksakerna hans, jag frågade om mamma fick smaka då så han, nej ikke lov, på fredag mamma. god kväll, det ska vi ha jag och min lilla skatt!


riskgravid, sängliggande med världens finaste son

jag är ju sjukskriven i en månad iaf och har fått order om att hålla mig i ro och göra minst möjligt de kommande veckorna.. de är minsann lättare sagt än gjort med en tvååring i huset som mycket väl märker att nått är fel med mamma. nu måste jag skruva ner ytterligare ett tempo och hoppas det gör susen.. men måste ju säga att ilian är duktig. STackarn sitter snällt i stolen sin och ser på Thomas tåget han. väldigt svårt när ag inte får göra någonting alls.. känner mig som en trist mamma speciellt när ilian vill visa och leka och bäras och jag som bara kan det var ju inte såhär jag hade sett mig framför mig att graviditeten skulle bli..

ge kramar..


lian satt igår och spelade HUGO på datorn och tyckte det var superkul när han förlorde o h Hugo sar "hallå är det någon hemma". ilian skrattade varje gång och svarade: hallå, bara mig ilian. haha..

annars händer inte så mycket här. jag ligger där jag ligger och hoppas detta gör att jag blir bättre snart.

RSS 2.0