helgerna våra

förra helgen spenderade vi ute. på lördageb var vi till lörenskog brandstation då dem hade öppet hus. ilian var nöjd och belåten över att se flera brandbilar och luftambulansen!  på s@öndagen var vi på flygdagen på kjeller och såg utställningar på flygplan, flyguppvisningar, krigsflygplan och helikoptrar. detta var ju såklart super för mina två gossar. efter en veckas jobb och bhg var det helg igen, underbart :-) igår var jah och llleman till strömmen och träffade marlene  och novalie. blev lite shopping, utelunch och bra sällskap för stora och små!  när vi kpm hem  var vi båda helt slut. idag for vi upp tiol sandtaget på morgonkvisten. hund och barn öekte i vatnet och vi gick i skogen. ilian fick hålla i en nyckelpiga,marihöna, och det var farsinerande! annars har vi flängt runt på visningar idag och gick och mystee lite extra:-) på kvällem fick vi besöl av tante diddi och tassen ocu vi hade en pojke som hoppade och skrek av förtjusning när han fick veta att dem skulle komma:-) nu väntas jobb igen imorgon så vi önskar en fin vecka, i helgen kommer mormor och krister och deet ser vi fram emot :-)

en fin helg
nog fick vi en fik helg denna helg med. i lördags var vi och hälsadr på pappa på jobbet. ilian gick runt med walkie talkien och sa "brum eddikopter" han körde helikopter. eftrr det for vi till strömmen och träffadr novalie och marlene. vi lunchsde och lekte hela eftrrmiddagen :-) igår tog pojkarna och åkte till gardemoen för att se på flygplan. det var nog coolt för lillen och dem var borta i några timmar. efter det åkte vi till jimmy och hälsade pa. vi var lite ute och lite inne och mot kvällen beställde vi mat och åt innan vi åkte hem. väldig fin helg:-) snsrt ska ili i barnehagen och jag ska bädda ner mig under täcket.. börjar få feber och magsjuka eller nått.. 

pannkakor i blanka nattensom ensamstående på eftermiddagarna och kvällarna är det nte alltid så att man räcker till. idag är en sån dag. brandlarmet har gått 6 ggr ikväll och ilisn vill inte sova. mamma måste görs pannkakor till turdagen till ilian imorgon så 20.30 gav jag upp. nu sittet an och äter pannkakor och sjunger hiiv ocj hoj med mjölk i munnen. det ser inte ut här hemma idag, har inte hunnit med någonting och är väldigt glad för att jag har en man som.är hemma hela  förmiddagen innan jag kommer hem så det kanske ser lite bättre ut. 

"kom igen Enzo.. KOM IGEN"

Min lördag skulle ju bli en "malin-lördag" och grabbarna skulle ut och övernatta utan mig för första gången. MEN så fort jag steg upp ur sängen så mådde jag piss.. Mina sötnosar stannade hemma och tog hand om mig ordentligt och det var faktiskt VÄLDIGT skönt att ha dem där. Nu får vi se när dedär planerna får tas men en annan helg iallafall. 
 
Idag har jag haft en väldigt dålig dag.. Det mesta har gått helgalet.. Plus det har jag en hund som inte är som andra hundar. Han vägrar bajsa när han känner för det.. Först måste man säga till honom vad han ska göra.. Sedan massa "kom igen kom igen".. Folk lär ju tro att man är dum. Där står han och trampar runt och runt och runt på samma ställe och håller på att sätta sig, men ångrar sig och ska LETA NYTT STÄLLE???? Som att inte det är nog så gör han inte som normala hundar och sätter sig vid kanten av vägen.. Neeejdå, varför göra det enkelt för.. Varje gång han ska göra ifrån sig så måste vi in i skogen.. Långt från gångvägen och helst bakom buskar eller liknande.. Roy tycker såklart det är jättebra att han kan göra ifrån sig på kommando och att han går långt in i skogen MEN inte jag som måste stå och tjata på en vovve som jag VET måste, men inte klarar att bestämma lämplig plats..Nej, en dålig dag idag sa jag ju.. 
 
Annars sitter jag och Ili här, själva, som vanligt.. Jag är helt slut och Ilian likaså. Snart är det helg igen och.. Förstår inte hur folk hinner göra så mycket hela tiden. I veckorna är jag helt slut och har fullt sjå med allt som ska göras och i helgerna vill jag helst inte kliva upp ur sängen haha!
 
Nej, fantorangen nästa sedan blir det kväller för lilleman här :-) 

hejdåå ilian min ses imorgon

idag åker ilian bort med sin pappa utan mig för första gången, han dka vara borta i ett helt dygn haha och jobbig mamma som jag är så är det jättetrist och oroar mig för allt konstigt hehe MEN.det är på tiden arr dem får lite ensamtid och jag med för den delen. idag ska jag bars vila.. har sån huvudvärk ..ilian har pratat halva veckan om att åka tåg till bess så detta.blir nog toppen. längtar tiöö imorgon iaf! 

RSS 2.0