bildern från veckan

vi har det bra. tiril smakade på gröt på hennes fyramånadersdag, det var
.. inte gott.

i helgen åkte jag och barnen tåg in till Oslo. det var kul:-)

vi träffade Erika Elina och potti och fikade och fick en fin dag där tsm med dem. ilian ville inte åka hem!

i söndags tog vi oss en fika på sundbyturnet.

jag och barnen åkte och såg på flygplan, tåg , traktorer, lastbilar och motorcyklar. ilian är inte så förtjust i ljudeti veckan har jag gett tiril en god del massage, hon somnade en gång

pappan i huset tog en låång promenad med Enzo en dag. . undra varför haha.
ännu en vecka har gått

o veckan var jag ute och plockade blåbär. skönt med en timme för mig själv och frisk luft!! så var det helg igen och eftersom pappan i huset jobbar som vanligt passar vi på att mysa med att laga mat, leka ute och gosa.

idag kom Jimmy med våran nya vagn, tusen tack för hjälpen :-) då är resevagn klart till vi åker , två veckor kvar det sla bli superskönt!


familjedag

inatt var den värsta natten vi haft jag och tiril. nu när hon har varit sjuk i veckan har hon varit uppe mycket om nätterna och vi haft sovit väldigt lite men inatt tar priset alltså.. menmen upp skulle man iaf när ilian vaknat och eftersom Roy jobbar ty vi en utedag idag. vi hade regnkläder på och gick till sentret och fick fint väder mot lunch. vi såg på tåg och fikade och myste medans tiril sov.
ilian, dethär kan jag nu

måste ju säga att jag är så imponerad över min lilla ilian. han har varit så duktig i barnehagen hela veckan och inte sagt emot allt mot att vara där. han har utvecklats så under sommaren också. nu har han lärt sig många bokstäver och kan igenkännande dem i text och vet att b är bestemor och bestefars bokstav, i är ilians, runding som olliver, t för tiril osv. han har också börjat skriva lite och det är kul att se hur han tar initiativ och vill lära. här om dagen kom han och visade att han ritat A. han kan också höger och väbatr och han berättar ofta åt vilket håll tåget kommer osv. min lilla vän! detta är ju ett stort steg och kul för honom, han kommer ofta med allt som hsr text på, mjölkkartong, leksaker bøcker.. och ber mig fråga honom om bokstäver.


så duktig kille

nog var ilian duktig idag som vinkade hejdå till mig och tiril i den nya barnehagen. efter tre timmar hämtade vi honom igen och fick stå och smygtitta lit på när han lekte ute innan han såg oss. då kastade han spaden ur handen och sprang till mig, mamma min kom tillbaka, jag ÄLSKAR dig mamma. och sen dess har han inte släppt mig. men tillbaka imorgon det vill han :-)

jag och lillflisan har varit uppe hela natten, hon har fått feber för första gången och är förkyld, stackars liten.


sista delen av semestern, bilder

ja här kommer lite bilder. vi fick några dagar på stathelle innan vi for hem igen!


väl hemma fick vi besök av Erik Emil och Henning och fick några dagar här med dem :-) ilian lekte och var jätteglad för besök!

tre killar på gräsmattan som gör yoga

Elise och Jimmy hälsade på oss sista dsgen på semestern :-)en pojke som var väldigt klar för ny barbehage imorse :-) allt gick så bra och han hade det så Bea!
RSS 2.0