snäla barn väntar på nissen

Herrgud så fort tiden går när man har barn i huset. Ilian är sjuk igen, tiril är snorig och min huvudvärk är kvar. Annars önskar vi er en god lucia och helg :-)
 
Jodå nog er han stora ilian spänd över tomten allt :-) 
 
 

mysig morgon

I helgen har pappa Roy varit borta med jobbet så vi har haft en helg för oss själva. Med massa sjukdom och en hel del snö!  
 
Imorse sattt mina små frön i soffan och såg på julkalendern ilian började skratta och tiril hängde på. Tillslut slutade ilian och skratta men fröken fortsatte. Då sa ilian, tiril det er ikke morsomt nå! 
 
 

en bestämd madam

Idag har vi provat lvälling igen då. Tiril låg på armen min och när hon väl fått in nappflaskstkniken så spottade hon ut allt hon hade i munnen... Rakt på mig!! Tack! Hon visade tydligt att detta skulle hon inte infinna sig i, gnålade, grymtade, slog flaskan slog mig och sig själv och gjorde de mest konstiga ljudet jaf hört från henne. 
 
Huvudvärken min är kvar, trodde sen skulle bli bättre efter tabletterna jag fått men inte då. Begränsat vad man får äta när man ammar också. Har fått bihåleinflammation också,  och tiril är fortfarande uppe lika mycket om nätterna. Jodå, vi har det bra vi, haha! 
 

RSS 2.0