en fin helg med mina kära

hade en väldigt fin helg. Roy överraskade mig med övernattning i Oslo så medans ilian var med diddi så gick vi ut och åt middag innan vi gick till Oslo konserthus och på konsert. vilken man jag har som går och ser Alexander Rybak, Bettan och Didrik Solli Tangen med mig :-) mycket nöjd med en toppenkväll på tu man hand med min kära. det är inte varje dag. ilian hade haft det bra han. trotsat och prövat sig en del på tante haha! lördagen varvi ute och gick sen in till källaren och grillade korv på kvällen. i söndags blev jag uppvaktad med blommor, choklad och frukost på sängen för då var det morsdag i vårt norska land (fint att ha två morsdagar i året hehe). dock så låg jag sjuk hela söndagen och fick inte i mig stort. idag ska vi äntligen åka till vårt fina Gästrikland och det är bara att pyllsa på sig för vi hsr hört att det fortfarande är iskall vinter i Sandviken. vi som haft vårväder i flera veckoe nu. ilian glädjer sig massa inför både flygtur och att få åka till Sverige ch ha

ingen lust att sova igår för han ville åka NU. var i juli sist vi var där så är väl på tiden nu, sista gången innan bebisen kommer också så vi får passa på att gosa lite extra jag och min ili.

ilian säger att han ska hjälpa mig när bebisen sparkar på mig och låtsasputtar tillbaka med fötterna på magen och skrattar högt. de. karln gör mig så glad !!nu har vi en pojke som är redo för att bli storebror alltså.. han går och tittar och känner på bebiskläder ochordnar och styrar <3


Fredagskos

Idag är det fredag och ikväll ska jag och Roy ut på dejt i Oslo, middag och konsert, och ilian ska vara hemma och mysa med tante Diddi som kommit hem, det ser vi alla fram emot :-)
 
ilian är ju fortfarande hemma från bhgen,  han fick magsjuka för någon dag sedan. Nu är han mycket bättre och hoppas att han håller sig frisk nu ett tag när vi hållit honom hemma lite extra.
 
annars går tiden väldigt fort, lite för fort! ilian är väldigt klar för att få en bebis och har hjälPt till att skruva ihop sängen och går och er på babykläderna ofta. Han berättar att han ska passa på bebisen, krama och bära och att hon ska få sova bredvid honom i sängen hans. Så visar han hur bebisar pratar,skriker, och att dem bara säger gaga. Han kommer också helt intill och pussar och klappar magen och säger, jag älskar dig mamma och jag älskar bebisen min. Helt övertygad om att han kommer bli en fin storebror :-) 
 
det är dock inte bara bata dethär, ilian har blivit väldigt mammig i det sista och blir ledsen när han inte får sitta i knät på mig för obehaget med magen. Han vill inte sitta brevid mig utan ska sitta oppe på mig och det är inte det bästa numera. Vi provar så gott vi kan iallafall och gör det bästa av situationen, Snart är magen borta iallafall, jag längtar sååå :-)

3D ultraljud

 
 
Idag var vi på 3D ultraljud jag och Roy. Minns med ilian så verkligt allting blev med en gång vi fått sett honom och ansiktet hans och valde dærfør att gøra det æven denna gång. Dock så låg hon i sæte så det var inte sækert att vi skulle få så klara bilder.
 
hær ær två 3Dbilder på Ilian i samma vecka:
 
 
 

RSS 2.0