Glad påsk

Jodå, nog kom påskharen till Jessheim idag allt. Ilian letade ut och hittade ett påskägg från honom. Vi har varit ut hela dagarna nu, det har ju varit ett sånt fin väde :-) idag passade vi på att måla i snön också! Imorgon väntar vi besök från Sverige, det ser vi fram mot :-) glad påsk :-)  tur man är gravid och blåser upp som en ballong i solen. Efter en dag ute har jag såå ont i händer och fötter det sticker och svider. Tur jag int samlat på mig mer vätska som sist iallafall,:-)

Påsklov med gohjärtat mitt

 I helgen var vi upp till Geilo en tur. Strålande fint väder fick vi, underbart. Ilian var jätteduktig på både dit och hemresan trots att körtiden var på fyra timmar Och han nöt i fulla drag med att leka oxh stoja. Dem hade lite far och son tid så jag fick ta mig en spaeftermiddag med massage också och det var verkligen något att hurra för. Väldigt fint hotell med god mat ! Synd bara att jg är höggravid och att vi inte fick ta oss nån tur på skidor, men det var skönt med ett avbrott från vardagen iallafall :-). 
 
 
Nu har vi påsklov jag och min lilla goding. Vi spenderade morgonen med att dra oss i sängen i en timme, ilian ligger och pussar och kramas och sjunger om kycklingen och ägget.. efter en fin frukost på tu man hand har vi också bakat lite på morgonen och ille var jätteduktig. Vi tar oss nog en tur ut på förmiddagen också nu när solen ligger på. Glad påsk till er :-)

bus med kusinerna

igår hade vi kusinbesök hos oss en stund ! barnen lekte massor och roade sig med att dra varandra, läsa ssbeltann och bygga med tåg. hörde ilskratt om vartannat från dem
NEJ har jag världens otur eller...

Sedan vi har flyttat så har vi haft världens otur... Slm vanligt när det gälleR mig. Vi köpte soffa som var 8 veckors leveringstid på men den kom prcis till flytten, den visade sig vara felvänd och vi fick vänta i ytterligare 8 veckor på ny. Vitrinskåp, soffabord och tvbenk tog 7 veckor att vänta på, när de väl kom för någon vecka sedan så var det stora hack i vitrinskåpet.. Så blir nog ytterligare leveringstid åå 7 veckor igen.. roy köpte nytt anlägg oppe som han skulle få efter tre till fem dagar men erter många om och men så blev det 5-6 veckors leveringstid på de med... Nä vi väl fick anlägget så gick tvn vi köpte i december sönder och den har vi väntat på i snart två veckor.. 
 
Sååååå... När jag nu beställde ny barnvagn så har jag tänkt att nått händer säkert... Har vaknat mitt i nätterna av spändhet inför denna lilla ankomst och idag kom den,, aå efter att ha väntat hela dagen på roy så åkte vi och hämtade ut den oxh gissa vad, jag blev förälskad såklart... Meeeeeen... Jag som beställt en röd bugaboo donkey med extra svart säte... Jag fick en svart bugaboo donkey med ett extra rött säte... Typiskt typiskt mig!!!
nåja, inte hela världen men väldigt trist när man har haft så höga förväntningar.. Meningen var ju att bebisen skulle ha röd liggdel men nu är ligglocket svart.. Blä! Nåja, vi har iallafall fått oss en åsna i huset och imorgon ska vi ut och köra må ni tro, superglada!!:-)
 
 
 

Nj nu har jag väntat nog!!

Äntlgen fick vi satt upp listerna i rummet till ilian i helgen. Väldigt skönt att ha det färdigt och slippa tänka på dét iallafall.  Ille har varit hemma med mig nu igår och idag. idag tog vi oss en promenad till sentret på förmiddagen. V har ett sånt underbart väder så man får passa på att ta på sog snikers när man går ut nu som det är bart på vägarna :-). Annrs sitter vi otåligt och väntar på pappa roy för jag har väntat på en leverans nu i en vecka.. Såklart med min vanliga tur så kommer den den agen bilen min är på verkstan så jag kan inte hämta ut det själc och möste vänt a på roy.. För att göra mig mer sur så fick jag leveransmeddelande kl 8 imorse.. Och som om inte det vore nog så måste roy jobba övertid idag. Så nu sitter vi här, jättespända, och bara väntar.. Typiskt min otur!!! Nåja.. förr eller senare så borde vi ju få hem paketena. på återseende :-)
 
 

Lång väntan men det går ändå för fort

Tänk att denna graviditet egentligen bara har flygit förbi. Visserligen har vi haft fullt upp hela vintern och så har vi ju ilian nu som får tiden att gå, men det känns inte som att vi hade bättre tid att förbereda oss med ilian.
 
Detta har Minst sagt varit en påfrestande graviditet. Moderkakslössning, störtblödningar hela tiden, massa kynnere/sammandragningar så fort jag rör mig som hotat graviditeten, illamående från dag 1, moderkakan i bakvägg så känner varje rörelse på babyn och vaknar på nätterna av detta, babyn vill ligga på tvären och det gör så ooont när hon sparkar och  extrem värk i ryggen är bara en del av det jag får genomlida.. Det är inte kul längRe, hehe. Inte tycle rjag att drt är fint att vara gravid längre heller,. Efter ille forstod jag inte hur kvinnor kunde säga att sen inte gillade att vara gravida, nu förstår jag!
 
Så med några veckor kvar är jag helt slut, haha. Tacka gud för netthandel iallafall för nu börjar jag bli färdig med inköpen inför babyankomsten. :-)
 
annars ligger jag sjuk just nu.. har sån hemsk huvudvärk og haft det i hela veckan och de går ut i nacke ig rygg så jag är mestadels liggande och förkyld på det. Hoppas pojkarna mina klarar sig ifrån det iallafall.
 
ilian har det bra han och här har vi en grabb som är redo för att babyn ska komma. Han koser och tar hand om magen och hjälper till och berättar allt han ska visa och göra med henne när hon kommer. Han frågar också när han ska få bära och hälsa på oss på sjukhuset och berättar hur babyn ska få köra med honom i bilen hans i sommar. han är också klar över att bebisar inte kan äta, stå eller sitta i början (han säger att det är för att dem inte har någon rumpa haha). Han är i perfekt ålder att bli storebror :-) 

Solskensdagar

Det är svårt att få tid till att uppdatera just nu.. Mycket vi ska få gjort både i huset å, inför bebisen och så har vi ju alla göromål i vardagen också!
 
förra helgen var vi på Stathelle och hälsade på. vi fick en fin helg och söndagen bjöd på underbart väder :-) ilian stortrivdes såklart med att träffa släkten som han pratar så mycket om.
 
 
Annars har vi idag haft en mamma,son dag  bara jag och min lilla skatt. Vi bötjade dagen med fika på sentret glass i stora lass! Efter detta åkte vi hem och gick ut och olockade björkvistar till påskriset och så satte vi fjädrar på dem pch målade och ritade på ägg. på eftermoddagen gick vi ut en tur med enzo och så tog vi mellisen ute i solen idag.. Efter en hel del lek i snöhögar och utanför oss så ville lilleman in . Älskar dig gogrisen min, tack för idag!

En vecka i sandviken

Vi fick oss nästan en vecka i sandviken, ja. Ilian var storförnöjd när han äntligen fick flyga till Sverige, som han prat at om det. Vi hade massa besök tog det lugn ändå, jätteskönt. Dagarna gick som alltid lite fö fort och mot slutet var det mycket prat om pappa må ni tro. 
 
 
Mormor har virkat såå söta skor till bebisen :-)

RSS 2.0