i Sandviken

hej pappa, vi har det bra här borta. snart kommer vi hem igen hälsningar från ilian och tiril


Sandviken en svängom

första Sverige besöket för tiril just nu. igår tog jag och barnen vårt pick och pack och körde till Sandviken. det var ju så tåkigt att nästan alla gått miste om när tiril var nykläckt så vi valde att ta en tur dit. barne var jätteduktiga under bilturen. ilian sov i en timme och var så duktig resten av biten. tiril sov hela färden med matstopp i Malung. vi tog oss en paus där och satt en stund på gräset och fikade med. idag har vi varit till örbyhus och firat lilla William som blev 3 år idag!! tänk vad tiden flyger iväg! väldigt kul att äntligen få träffa hela familjen igen och fint att dem fick träffa tiril och ilian förstås matpaus med madde:-)

här är mina små ögonstenar

all bus man kan hitta på med mormor

ilian lagade kött och vatten till Enzo och pap

pa.

födelsedagsbarnet håller lillkusin

sötnosarna olliver och ilian

Jenny William tiril och morfar :-)
vi har det bra men saknar pappa förstås!besök i helgen


vi fick en fo
in helg med eirk och madde
jöttfint väder också :-)tiril en månad gammal

idag är det den 24e maj lh


och lillemor här hemma är en månad gammal. vi firar dagen med solsken och ostkaka med jordgubbar och inväntar besök av madde och Erik som kommer ikväll :-)
17e maj på stathelle

då var det 17e maj igen och vi for till stathelle! trots dåliga väderprognoser fick vi jättevarmt idag, toppen när man ska vara ute. ilian var nöjd efter en dag med kusinlek, väldigt god grillad mat och socker i massor med glass godis och dricka! tiril hade en lika Fin dag son vanligt, med mat och sömn!


ilian skulle inte köra donkeyn våran utan bara vagnen som bestemor hade hemma, typiskt!!:-)

övning i bhg

igår var vi och firade 17e maj i bhg till ilian!
och Tirilmor bara sov genom hela kalaset

lr Lill ilian ;-)

Ilian sjunger før Tiril

 
en stoltare storeror får man leta efter. Han skiner upp som solen varje morgon nær han frågar om Tiril och gosar, pussas och kramas i massor.. Det ær en speciell kænsla att se dem tillsammans. Mitt lilla hjærta blev pløtsligt så stor! <3

Ilian o Tiril <3

 
Text får ni senare :-)

Bilder


RSS 2.0