fast föda

ilian är ju så himla kräsen i maten och det har han vsrit så länge hab fått fast föda. han fick inte smaka på mat förrän han var över sex månader så jag tänkte introdusera fler smaker för tiril tidigare för att se im hon blir lättare i maten. det mesta kommer ut lika fort som det kom in men banan, det älskar hon.
dagarna går fort

när madde är här passar vi på att trycka in fikadejter :-)

gojenta våran! så långt hår hon fått

det var så skönt att Få hem min störs guldklimp efter att han vsrit borta en helg!!


tirils första lilla hårlock

tiril sa MAMMA

haha igår så tiril mamma.... 8 gånger!! fem gånger när hon fick gröt på kvällen och tre gånger vid kvällsstället. så sött! kpmmer ihåg att ilian också började ljuda mamma när han var fem månader. men bara när han grät... hehe! idag står en del saker på agendan. jobb, barnrhage, träning, studier och förhoppningsvis en lur runt lunch så vi kan ta igen natten som var. måndagar är den bästa dagen på hela veckan :-)
tjusning med varje årstid

nog är det nå speciellt med hästen trots allt. igår eftermiddag gick vi ut och krattadeihop stora lövhögar att hoppa i. ilian min :-)
VARDAGSLYCKA

sen tiril föddes har det int funnits en gång som ilian varit nått annat än kärleksfull mot sin syster. vad ät väl bättre än att se kärleken mellan dem. detta är vardagslycka för mig :-)vi har besök av moster madde och det är jättekul :-)


bilder

här kommer lite bilder. vi har haft fullt upp med förberedelser inför dopet, barbehage tränoing, jobb,
och allt. här komle Elite bilder iaftur runt nordbytjernet

idag har vi varit ute och gått runt nordbytjernet. vi var med hoppensprett i förbindelse med hjälp tv auktioner så vi var ute en stund.
Barnedåp för Tiril

Söndagen den 29e september döptes Tiril i Ullensaker Kirke. Vi spenderade dagen med nära och kära och var så glad över att få en fin dag tillsammans med allihop som åkt långt för att dela dagen med oss :-) Tack till alla som kom för att fira med oss :-)
 
 

RSS 2.0