Sjukdom igen och massa hyss

I helgen var Roy borta så vi fick en mysig helg ihop jag och barnen. Dock blev jag förkyld igen och med det kom ju såklart bihåleinflammationen och blommade upp igen. Nu kör jag stenhårt på utrensning med saltvatten och hoppas de ska lindra åtminstone. Imorgon ska jag till öra/näsa/hals så det passar bra. Hoppas på att få ordning på dethär så huvudvärken kanske släpper den också. MR ska jag på i maj, lång väntetid.. Och när jag blir så sjuk så får jag alltid så ont i rygg och nacke efter olyckan.

De värsta med att vara mammaledig är att man inte har några sjukdagar.. Så här ligger jag på golvet i feberfrossa med en tjej som kryper på mig, drar mig i håret, pillar ut ögonen på mig och jollrar nöjd och missnöjt!! I helgen skulle jag behövt sova extra men med två morgonpigga och nattvakns barn har de heller inte gått, nej nu vill jag sova!!



Annars är det bra med barnen, Tiril är det ju full fart på nu och ilian passar gott på lillesyster. Hoppas dem slipper bli sjuka nu bara :-).

Ha en fin dag :-) 

Trollungen min :-)


Igår lagade vi chokladkaka. Ilian vill ju helst leka kaptein sabeltann på den sorte dame, ninja och fäkting, turning och andra aktivitetslekar men igår när jag inte orkade springa runt i full fart så lekte han så fint butik, vi ritade och sjöng och gjorde klappramsor med tirilmor. På badet lekte han fint med båtar och koppar i handfatet (tills han fick spel och kastade en kopp med vatten på Tiril) lite sattyg får man räkna med. Han har också hjälpt till att städa sitt rum och torkat i hyllor och dränkt hela skåpet in med vatten. Ni kan tänka er att vi hade en glad pojke här imorse när jag sa att pappa skulle lämna honom idag. Han hoppade upp och sprang till badet där Roy var. Som han väntat på pappan sin! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0