Mera sjukdom och barnen växer

I veckan började ilian på turning/gymnastik! I hans barnehage har dem en stor idrottshall och gymnastiksal så i barnehagetiden har dem flera timmar där i veckan där dem leker och lär sig gymnastik. Nu igår var hans första timme på kvällstid med pappa Roy och det lät på dem som om dem hade det jättefint ihop, fantastiskt! Dem går på bommar och hoppar i skumgummigropar bland annat. 
 
Tiril har de sista veckorna fått upp sina första tänder, de två nedre framtänderna. Det har varit mycket skrik de sista nätterna pga det. I veckan har hon också tagit sina första KRYPSTEG, duktiga tjejen våran!!!! Ilian kröp ju aldrig, men hon har nu börjat lite 
 smått och det är så gulligt:-) hon börjar bli en egen person nu och det är nu den underbara utvecklingen börjar. Hon kollar på lampan mär jag frågar vart den är, gör givet me five, visar hur stor hon är, vi njuter:-)
 
Jag är sjuk igen.. Bihåleinflammation och huvudet är värre än nånsin.. I tillägg till halsfluss, feber och öronvärk..yes! Somliga har tur. De mesta klarar jag av, men att inte kunna prata För att huvudvärken är så extrem är de värsta. Så här ligger jag på golvet mes täcke och filtar och leker med Tiril och hoppas att hon håller sig nöjd tills pappa kommer hem. Tur hon är så söt hehe :-)

Mina favoriter 

Såå stor är Tiril
 


Min lilla ille



Kommentarer
Postat av: mormor

Det var härliga bilder på de små liver, hoppas sjukdomarna ger sej snart. Kram

2014-01-15 @ 15:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0