Julmässa

Julen är en härlig tid. Både jag och Roy är extremt glada i julförberedelser och allt som hör till så här är det inte dåligt på julstämning!

Som varje är börjar vi i tid. Vi började julpynta förra veckan och ikväll ska vi klä granen (en stor fördel med plastgran är såklart att vi kan njuta av den längre och slipper extra städning). Detta blir intressant, antar att pillfian våran tirilmor kommer ha tagit ner alla kulor innan veckan är slut, men det återstår att se 😊

I helgen var jag och ilian på kalas. Vi var och bowlade med hans kompisar och dethär var en debut för lilleman. Han tyckte det var jättekul 😊
Vi byggde pussel 

Och myste.

Pappa skulle på julbord och vi hade också kvällen för oss själva. Jag och benen fick en din kväll ihop. Vi tog bort allt vad elektronik heter och lekte, toppen! 
På natten kom både barnen in till mig. Ilian började hålla om Tiril i sömnen och sen när han vände sig om höll Tiril om honom. ❤️


På söndagen var vi tidigt uppe igen Jag och barnen. Vi hade en mysig och lugn morgon ihop och eftersom att mitt huvud är väldigt dåligt så blev det en dag när mamma ligger på golvet och leker det Jag klarar. Jag har väldigt duktiga barn som accepterar att jag inte alltid klarar att leka eller kan höra massa oljud och de är nöjda när jag är på golvet med dem.

På eftermiddagen bestämde vi oss för att åka på julmässa i Lilleström. Tiril klättrade på väggarna hemma efter att hon varit sjuk och inne i flera dagar. Här var det massor att se på, vi bakade pepparkakor, ilian fick träffa jultomten och barnen fick godis av honom. Ilian körde lastbil (gissa vilken han valde) och så gick vi och tittade på julklappar. Tomten kommer

I fredags fick jag telefon från jultomten. Ilian hade inte sänt in önskelista än så han ville att han skulle lämna önskelistan i öppna spisen inatt så skulle tomten komma och hämta den. Ni kan tro att vi hade en spänd pojke här på kvällen 😊
Ilian ville ge tomten mjölk och kakor men det blev kaffe och kakor. Han gick hela kvällen försiktigt förbi spisen och ville inte få för nära.

På morgonen när han vaknade var kakor och kaffe och brev borta, men tomten hade lämnat ett brev till Ilian där han tackade för fika. 

Ilian blåhöll Dehär brevet hela dagen


Dethär är en väldigt spännande tid! ❤️

Helg

Hej, då var det söndag igen.

Ilian fick en liten julgran härom dagen och de här bär han på vart han än går, upp , ner, till köket, golvet , upp på soffan. Prydnad blev härmed leksak 😀
Tiril gör honom vansinnig, pillfia som tar av julgranskulor och flyttar stjärnan, men det lägger nog sig snart.

Igår hade vi en del hussysslor att göra. Barnen följde med mig på träning på morgonen. Vi lagade mat ihop och fick en fin kväll!

Imorse vaknade vi och bakade efter frukosten. Efteråt drog vi till skogen med Enzo. Här plockade vi mossa, och var ute i över en timme. Barnen var så duktiga på att gå, tiri ville inte bli buren! 

Efteråt åkte vi hem och.tiril tog en tupplur innan kusinerna och Jimmy kom på besök 😀 ilian och Kasper har byggt med lego i eftermiddag och så har de lekt sjörövare.  Men Elise blev i dålig form efter en liten stund med lek. 

Ikväll har vi städat lite och fixat. Barnen sover och Roy sitter nere och spelar spel. 

Ha en fin kväll 😊

Farsdag och helg

Hej 

Vi är inne på ännu en vecka och tiden går ganska fort nu. I helgen tog vi det lugnt, fixade lite ute och ilian fick köra lite traktor. Tiril går runt som vanligt och rör, petar och undersöker ALLT!

På söndagen gick jag och barnen upp och bakade scones till pappa Roy. Vi dukade på bordet och skulle gå upp och väcka honom men då hade han redan vaknat. Ilian fick uppvakta honom med kort han lagat, så har ilian ritat pappa och sagt fina meningar om honom som han fått klistra på teckningen, ni kan tro vi har pysslat de senaste veckorna :-). Vi fick en fin morgon iallafall Pappa fick en T-shirt jag lagat, så hva kunde få massage som faradagpresent av barnen:
Halloween

Förra veckan pysslade vi lite till halloween. 
Ilian var nöjd med pumpan!


Far och son ska ut och plundra och gå bus eller godis. Undra vem somr mest exalterad 
Igår hade ilian med sin bästa vän hem från bhg. De lekte så fint och vi hade två slakt här som såg på barnis kl 18.00
Tiril är sjuk igen, och jag är inge bättre heller. Tiril hostar så hon spyr. Hoppas de blir bättre imorgon! RSS 2.0