Våran vardag

Hej :-)

Då har äntligen vardagen kommit till oss också och det ärgs ska skönt även om det har varit fantastiskt att ha så mycket tid ihop!! 

Tiril har gått några veckor i bhg nu och det går bra. Hon har börjat leka och prata och är duktig på att sägs ifrån, har jag fått besked om. Toppen! 

I måndags berättade pedledaren att ilian hade kommit och matat Tiril vid lunch. När jag lämnar av dem ute går dem hand i hand ute och är ihop. Ilian passar på sin lillesyster och har visat henne allt skoj. Hon blir så glad över att se honom.

Det märks att hon är väldigt glad i sin storebror för alltid när hon gör nått roligt ska hon visa honom (tar på sig glasögon, går med handväska, sjunger och gör rörelser, dansar) allt vill hon ha med ilian på och han ser fint på vad hon vill visa och säger sen: så duktig du är tirilmor! 

I helgen var vi hos Jimmy med familj en stund och hälsade på. Vi fikade och lekte lite ute :-) efteråt åkte vi till Heidi och runar och åt jättegod mat :-) 

Idag är det helg. Detta är något vi längtat efter hela veckan för vi har varit utan socker sedan söndag.. Hua! Imorgon kommer morfar, Lena och Jonathan och hälsar på, det Ska bli kul och ilian har så många leksaker att visa säger han, hehe.

Ha en fin helg :-)

Lego är toppen, här har vi lagat den sorte dame, grevinnen och abra havn (vad annars :-p)


Madde var och hälsade på oss för några helger sedan. Vi lagade mat och gick till skolan för att leka :-)
Vår fina prinsessa 






Varje dag påvägen hem ska barnen springa upp och ner från backen 
Inga barn som har bråttom hem från dagis 

Lite pappamys innan natta :-)

Imorse satt jag och såg på dehär soffpotatisarna:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0