Överraskning

Då är vardagen i full gång här och barnen är i barnehagen. I fredags var ilian i hallen med sin avdelning till Tiril fick springa runt på andra delen av hallen medans storebror gjorde färdigt sin stafett.
Både fredag och lördag hade Roy och Jimmy film och biokvällar så jag hade barnen hemma.. Vi spelade spel , lekte, dansade, såg på film och spelade bowling med plastflaskor 
Ilian målade sig själv med ansiktsmålning (utan spegel dessutom)

På söndagen hade det kommer massor med snö så vi gick till backen bakom oss och tog med pulka och madrass. Tiril gillade mest att gunga 
Förra veckan bestämde vi oss för att ilian skulle få en medalj att tejpa fast på väggen varje gång han sovit ensam hela natten i sin säng och när har fått tre medaljer så skulle han få en överraskning, som var att hela familjen skulle laga sabeltann show (som har själv fick välja )
På söndagen var vi redo och ilian var aom vanligt helt inne i sin roll 

Tiril har lärt sig att ta på träningsband
Idag är barnen hemma och jag fick städhjälp imorse.. Roy åkte och kom tillbaka idag igen och blev bogserad med bilen som fått motorstopp idag igen.. Nu är det inte långt kvar för denna bil dessvärre, men barnen var glada att se pappa en stund innan han for med tåget till Tine.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0