Tirilmor

Fröken vet va hon vill iallafall
-mamma, macka sjokolade varm mjölk


De sista veckorna har Tiril växt enormt.. Efter att vi kom hem från Sverige tog jag striden om att lägga henne i sin säng själv och efter bara en dag så somnade hon själv och kom in till oss först på morgonen. I helgen kissade hon på toaletten och var så glad! 

Här är det också en kille som längtar efter att ha födelsedag. I veckan ska han ha barnebursdah och han gleder sig SÅ till ifall han får besök när han fyller år.  Här är Jag i fulla förberedelser inför ninjago kalas! 
Jag och Ilian hade en lunch pch glass dejt en dag bara vi två. Ilian var så tacksam och sa fem gånger att det var sååå koselig att bara vara vi två och att han var så glad över det.
Tiril fick nya trosor för anledningen, som såklart var alldeles för stora för lilla fröken 
Tirilmor kissar

Här har fröken klätt på sig själv 
Vi firade jimmys födelsedag en dag 🇸🇪🎉
Sverige

Vi har haft några fina dagar i Sverige, trots halvdåligt väder. Vi åkte till Jenny och sov utanför dem en natt. Tittade på prinsbröllopet och åt mat, barnen lekte och Olliver och William hade massor att visa och berätta och så kom morfar också och hälsade på så vi fick träffa honom! ☺️
Dagen därpå mötte vi upp Madelene och mormor i Furuvik och såg på djur och åkte karuseller. Förvånad till Max blev jag av att Ilian vågade åka den största bergochdalbanan på hela nöjesparken, om och om igen. 
Vi var till rampen och åkte sparkcykel med Jenny C:o och morfar och en dag hälsade vi på morfar och Lena. Vi var också ute och åt med Erik en dag pch hälsade på honom en kväll. 
Så kom dagen före midsommar och vi hann handla, baka kaka, på flera besök, plocka blommor till majstången och göra iordning mat.

 Midsommarafton

Jag vaknade tidigt på morgonen på midsommarafton och mamma var redan uppe när jag kom in. Vi lagade silltårta, gjorde färdigt tårtan till kvällen och mamma lagade flottmunkar. Klockan 9 kom Jenny och familjen och vi åt de varma munkarna mamma lagat. Dessa har jag längtat efter i ett år och de var så goda! Tiril åt 3 stk! 

Efter lunch åkte vi upp till Högbo, Tiril sov i vagnen medans vi såg midstångsresningen och dansade. Vi hade sån tur med vädret och fick strålande sol hela dagen. Efteråt lekte vi lite i lekparken och åkte sen till mamma och grillade. På kvällen spelade vi kubb, cricket, pilkastning och avslutade kvällen med fotbollsmatch. Barnen var helt slut när de gick och la sig och Ilian Tiril Olliver och William lekte så bra! Mormor och Ilian bakar på morgonen 
Tiril klar för firande "dansa som sessa"

Olliver kunde int slita sig från rullstolen till Krister på hela kvällen! 
Hipp hipp hurra! 

Madde och Olliver ☺️


Tiril tog en sista dans innan hon somnade 
Ilian stod i kö, beställde och betalade och fick sockervadd. Imponerade föräldrar som inte trodde han vågade sånt.

Roligt nöje.. Krister hade köpt en sån grej som körde upp 2 km upp i luften. Tiril kallade de "bi"
Midsommardagen och vi hade frukostmys innan vi skulle dra hem

Efter massor med bilåkande var barnen väldigt uttråkade på hemvägen. Sysselsättningen sista biten var att bygga snögubbar med marshmallows och sjunga till sabeltann med ficklampor 

RSS 2.0