Praktik på jobbet





I fredags morse vaknade jag upp tidigt av att Tiril var hade rinnande blöja, igen!! Hon klagade mkt på att hon hade ont i magen hela igår och även idag, så barnen fick vara hemma igår. Ilian hjälpte mig med att dammsuga och laga mat och så ville han ha våfflor så han fick vara med och steka dem. Det var mest intressant att provsmaka under tiden så när vi väl skulle äta så var dem färdiga. 
Idag är ilian med pappa Roy på jobbet medans jag är hemma med sjuklingen våran. Tiril och jag har haft en fin förmiddag, ätit mat och varit ute.




Under dagen har jag fått flera FaceTime-samtal från ilian, och fått fina bilder. Ilian har inte bara varit på kontoret till pappa idag, ser ut som att han har haft en fin dag 😊

Ikian med Walkie talkie







God helg ☺️✨

Avslutning

Igår var det avslutning På vårterminen för Ilian på turning och han fick ha med familjen som publik för att se på honom. Han var så stolt över att skulle visa vad han lärt sig för oss och vi såg att han lärt sig massor sedan i höst. 

Ilian har tur som är i hallen i barnehagen också och träffar även där läraren Sergei. Han är riktigt petig och barnen lär sig massor. Här får dem göra god uppvärmning, burpees (😃👍👏) och stretcha ut innan de ska börja med övningarna. Ilian har stod respekt för honom och han var med sin bästa vän Julie igår så tillsammans vågar de lite mer. 




Ilian har blivit riktigt duktig på att balansera. Här går det fort och han går både framåt och från sidan



Medans ilian hade uppvärmning ville inte Tiril sitta och se på. Inte så konatigt när hon också är i hallen minst en gång i veckan med hennes avdelning och ÄLSKAR det. Vi gick och hoppade lite innan stora barnen skulle vara där och denhär lilla dockan flög upp och ner och hon visade mamma att hon minsann gjort dethär förut, hoppa balansera och snurra runt. Duktig tjej ☺️



Nu börjar sommarterminen snart så alltför stort uppehåll blir det inte . Ha en fin dag 

Helg snart påsk


Förra veckan började med att Tiril var hemma på måndagen. Hon hade haft feber under helgen. På eftermiddagen drog vi och lämnade av mondeon och dethär var skummet för både mig och fröken

Inte lätt alltid att ha en tålmodig tvååring i väntan på att pappa ska bli fördig med bilskroten.
Då fick jag tredje och sista infektionen i tisdags så idag fick jag åka till läkaren och fixa detta.
Eftersom att jag har legat sjuk med feber i tillägg var det åtminstone skönt att det var fart på barnen. På fredagen åkte dem och hälsade på Heidi Co en stund och detta hade varit lyckat ☺️

Idag i väntan på mig hade jag två stk. Snälla hjälpare som väntade på mig. Tiril spydde hela natten igen, komiskt va.
I
Det är inte lätt att gömma sig när man är dålig. Tiril ropar och letar genom hela huset efter mig och är över lycklig när hon hittar mig hehe

Tiden går så fort. Nyligen var vi inne i december och vips så är det snart april. Jag är så glad över att ha födelsedag i april, det är en underbar månad! Nu gruvar jag mig lite extra till jag har fyllt är iår, inte nödvändigtvis själva födelsedagen, men att bli 25 år, jag börjar bli vuxen jag också, huuuu. Snart fyller Tiril 2 år och det ör fantastiskt vad hon har blivit stor! Vi ser fram emot att ha kalas för henne och fira henne som en liten sessa! 

Ha en fin måndag 😊

En dag i solen

Då fick vi nästan en vecka utan sjukdom innan det var på't igen. Tiril fick magsjuka i helgen och feber. Hon är väldigt gnällig och skriker för ingenting, sover inte alls på natten och är inte nöjd med mkt. Perfekt.. 

Det blev mellis i solen i helgen. Det värmde gott 
Så började vi måla i helgen så vi fick ha piknik på golvet
Pappa Roy var väldigt glad för det ☺️
Ilian roar sig ute. Staplar kubb 
Igår fick vi fixa mondeon och spara det som inte skulle skrotas och ilian åkte sparkcykel medans och Tiril drack Festis 



Tirilmor

Tiril pratar med barntallriken sin, säger att tirilmor ilian och Madde är på bilden (men aldrig när man ska få det på bild såklart hehe) 

Här är våran sötnos ☺️
http://youtu.be/aGQbFovHshM



Veckans bravader

Imorse sa ilian: va heter du? 
När jag svarat sa han: jag heter bitch! 



Mkt tok lär dem sig i barnehagen och även fast det lät hemskt kunde jag inte hålla mig för skratt. Vad hände där 😳

Barnen har varit i barnehagen i flera dagar nu, Tiril är fortfarande förkyld men formen är bra. 

I helgen var Roy sjuk, så jag och barnen var ute en tur. På söndagen tog vi en tur till Charlottenberg, skönt med en dagstur. Ilian var så ledsen över att intekunna träffa bestemor och bestefar som var på Råholt i helgen

Igår var det mor och farföräldrars dag på avdelningen till Tiril där de bjöd in besteföräldrar till lunch och det var lite ledsamt att se bilder därifrån när i princip bara Tiril var utan vuxen under middagen, men så är det ju dessvärre. 

Nu har det verkligen lossnat för tirilmor med språket och hon härmar allt vi säger. Hon har ju som känt ett himla temperament som gör sig mer och mer till känna. Hon slänger sig på golvet, bankar med fötterna och skriker allt var hon har (över t ex. Att jag tar bort tallriken från henne när hon har sagt att hon är färdig). Men hon blir lika fort glad igen och förstår att hon måste lyssna på oss. 


Idag har barnehagen bursdag och barnen är pyntade. Tiril snurrar runt här och säger sessa sessa. Ikväll ska vi till kusinerna på klöfta och hälsa på och det blir kul 😃 


Lik pappan sin? Oh yes..

Ilian vattnar se fina citronträdet till pappa 
Och Tiril vattnar sig själv 



Äntligen vårvärme, vem av oss som är gladast över detta är svårt att veta



Ha en fin helg 😊

Helgen

Mitt inlägg härom dagen laddades aldrig upp så här kommer lite bilder från helgen.

Vi tänkte ha en utedag under helgen men barnen var sjuka så dey blev inget av det. Vi lagade trolldeg, skulle bli påskpynt men det blev mest bullar och båtar.
Jag fick hem en klänning jag beställt till Tiril och hon skulle genast ha den på sig, så hon fick den på över kläderna sina. Då började hon göra piruetter och dansade och gick på tårna och sa många gånger "sessa sessa". Hon sprang och hämtade en hårsnodd och skulle ha upp håret och fortsatte sen att dansa.

Sliten mamma och glad tirilmor 
I måndags målade vi trolldegsfigurerna medans Tiril var i barnehagen. Ilian var fokuserad! 



Prisa

Två barn i barnehagen för tredje dagen i rad nu. Nästan rekord detta år! 🙌 

Ilian är inte lika glad över att bli fotad
Det ska pillas på ALLT




RSS 2.0