Älskade Enzo

När vi kommit hem från Thailand for vi snabbt upp till Stathelle för att träffa Enzo. Vi har varit så oroliga för att vi inte skulle hinna träffa honom, då han hade blivit så sjuk när vi var borta.. Men vi hann. Vi fick två fina dagar ihop. Roy sov med Enzo båda dagarna. Vi kramades och kosa med honom hela dagarna, han fick god mat och igår gick jag, Roy och Enzo på en tur runt croftholmen. Det var en jättefin tur, och Enzo fick bestämma väg hela tiden. Roy sa att det var han som gick ut med oss. ☺️
Han var fast bestämd på vart han skulle gå, han gick på alla vägar och små stigar på ön och stannade upp och såg ut på utsikten innan han gick vidare, där stannade han också upp och bara såg. Sen gick han till nästa ställe och gjorde samma sak igen. Vi ville inte att turen skulle ta slut och det verkade han inte heller vilja. När vi gick tillbaka mot huset strätade han emot och ville ta en tur till. Som om han visste..

Idag tog Roy och Enzo en lång tur ihop och fick en fin stund ihop. Ilian fick ge Enzo sin teckning som han ritat och innan vi åkte fick alla säga farväl.. Dethär var hemskt. 

Tänk att en hund kan bli en sån stark familjemedlem, alla ljud och hans sätt att vara är något vi reagerar över är borta. Men vi har fått många fina år med honom. Han har varit med på allt vi gjort, har visat kärlek mot barnen från första stunden, all glädje och kärlek han visat varje dag. Det är vi så tacksamma över. 

Det är väldigt tomt nu utan dig, du har fyllt en stor plats i familjen. Tusen tack för allt Enzo, du har varit helt fantastisk!

Ilian lyssnar på Enzos hjärta














Enzo har fått massa kos ☺️

Fastän Enzo var så dålig stod han och höll koll på sina syskon 😊❤️
Världens finaste ❤️



❤️ Vi älskar dig Enzo ❤️

Kommentarer
Postat av: Mormorr

❤️

2016-05-02 @ 19:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0