Fredagsmarknad

Huff.. Idag har varit en jättelång dag. Så fort jag vaknade hade jag fått meddelande av Madde som berättade att enzo blivit jättedålig plötsligt. I Norge var det fortfarande mitt i natten och vi fick vänta helt till klockan 15.30 thailändsk tid innan vi fick tag i veterinären. Plus väntan på att han skulle bli undersökt, och få svar på blodprov och röntgen. Resultaten visade att han har lunginflammation och på gränsen till hjärtproblem. Han fick börja med pencilin genast med förhoppning om att det kan bli bättre, men man vet inte.

Så då sitter vi här, på andra sidan jorden, och känner oss väldigt hjälpeslösa just nu. Som tur var har Madde och Erik tagit god hand om honom och tog det allvarligt så fort han blev sämre, så han kom ju in akut. 
Nu har bestemor och bestefar också varit så snälla och hämtat honom för att ta hand om honom tills vi kommer hem. Inte kul för Madde att vara ensam med honom ifall något skulle hända och han behöver akut hjälp mitt i natten.

Barnen pratar mkt om enzo och Ilian frågar om vi kommer Mista hunden våran. 
Men vi har också kunnat haft en ok dag i värmen. Vi har varit vid stranden idag och det var lite blåsigt idag med några moln, skönt. Det var mkt vågor idag, och båda barnen hoppade i vågorna hela dagen. Vi byggde också sandslott men det var lönlöst idag för vågorna.. Men vi byggde murar på murar.

Andra gången vi köper pannkakor från denhär damen. Sist blev det bananpannkakor och denhär gången pannkaka med nutella på! Mums ☺️


Barnen äe konstiga för de tycker bäst om de utan choklad på. Helt ok för mamma och pappa ☺️🙏🏼
Idag lade vi oss på vår sida av stranden.  Vi brukar vara lite längre bort för att hyra solstolar och parasoll och där är det mer restauranger men dethäe gick bra idag ☺️
Njuter med en drink vid stranden. 
Roy köpte en liiite för stark drink till sig och höll sig uppe på land en stund
Wie så roliga vågor 



Ilian ritar av Tiril.. I några sekunder innan vattnet spolar bort allt han ritat igen 😊
Lilleman knäpper kort i smyg. Idag har han fått färg i ansiktet! 

-mamma vil du ta bilde av min fina sten? 
Ikväll efter middagen var vi på fredagsmarknaden här i Kamala. Massor av stånd med allt från mat och frukt till klockor och souvenirer. 
Påvägen hem körde vi disco tuktuk, kul! 😀👌🏻🎉

Ilian köpte bland annat thaiboxnings shorts på marknaden idag och de var han så nöjda med att han somnade i dem. Nu säger vi godnatt ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0