Hemresa från Thailand

Sedan fredag har vi haft en omtumlande semester. Enzo har blivit jättesjuk och vi har varit så långt borta från honom, det har varit hemskt! Barnen pratar massor om enzo och de enda de ville igår var att träffa Vinön för de saknar honom så mycket. 


Näst sista dagen var vi först vid stranden. Här byggde vi flera sandslott och lekte i vattnet 
Ilian simmar och simmar och simmar, jättekul att se ☺️👌🏻
Både måndag och tisdag kväll gick vi till en resturang och Ilian, Tiri och Roy åt allihopa grillspett med biff och pommes frites. 


Vi satt och såg på Stjärnorna och månen till kl 22.30 på måndagskvällen 
Tisdag och sista dagen. Vi gick igen ner för en sista förmiddag vid stranden. Idag lagade vi flera sandslott till krabborna som bor i hål i sanden.
Sen gick vi upp till hotellet och myste vid poolen på eftermiddagen.
Snälla Ilian hade plockat blommor till mig 😊❤️
På tisdagen hyrde vi en moped sista dagen. Barnen var trötta på att gå och vi hade planerat att ha sista kvällen med  shopping. Men enzo blev dålig och vi fick annat att tänka på.

Vi tog en tur till byn och köpte godis, Tiril somnade bakpå


Onsdagen blev en lång dag. Vi steg upp 6.30 och var hemma i Norge 03.15 torsdag morgon thailändsk tid. 

Efter att vi hade ordnat allt på rummet på morgonen fick Ilian äntligen visa pappa att han var superduktig på att boxas. Sedan spelade vi lite pingis innan vi åkte och lämnade mopeden kl 8.00

Haha inte okej! 
Sista frukosten på hotellet. Ilian gick lös på munkarna som han älskade! 

Tiril spillde juice, som tur var inte på henne och hon var så duktig med att städa efter sig 😃
På flygplatsen roade vi oss med lite glass innan vi gick på flygplanet. Första flyget 9.50 timmar.. Jätteduktiga barn som både såg på film, ritade och stod några stunder. Tiril sov också lite så det hjälpte.

Så duktiga!

Efter 1 timmes väntan i Ryssland gick vi på flygplanet till Oslo, Ilian somnade innan vi hade lyft, Tiril somnade i vagnen i Ryssland och fortsatte sova helt tills vi hade landat på Gardermoen, Ilian också. Ilian klar för flygning med flygmössan 😊

Äntligen hemma. Det vart en fin men speciell semester denhär gången. Nu vill vi bara ha hem Enzo. Vi är nästan aldrig borta från honom och den gången händer dethär.
Tusen tack till er allihopa som har hjälpt till med honom nu när vi har varit borta. ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0