Lata dagar vid poolen och stranden

Igår, fredag, badade vi en timme vid poolen efter frukost och gick sedan ner till stranden. Mkt varmare i havet än poolen, och klarblått! Underbart 😀 här lagade vi sandkakor och sandslott och tog en lunch vid strandgatan. 


Ilian är så nyfiken på att skriva pch har lärt sig att skriva allas namn i familjen. Så det skriver han överallt, bland annat på stranden ☺️

Och så älskar han att knäppa kort

På eftermiddagen gick vi upp till hotellet för att duscha och vila innan vi drog ner igen för att äta middag.
På hotellet beställde vi några drinkar, det skulle vi inte ha gjort för de var så starka haha.. Tiril klar! 
-mamma vill du ta ett bilde av mig?
Solnedgång är helt ok utsikt till middagen. Tiril tog en powernap men vi tre myste och hon vaknade och fick mat hon också tillslut ☺️

Idylliskt om man bortser från telefonen haha
Världens finaste kille.
-kan jag få ta det finaste bildet ni någonsin har sett? 

Idag, lördag, har vi varit vid poolen på hotellet hela dagen. 
Vi åt lunch vid poolen idag också. Jag och Roy smakade på Thailands nationalrätt "phaid Thai" och barnen... Ja de åt pommes frites med ketchup för 10 gången.

Kväller och vi tog en promenad till stranden igen för att äta middag. Nu har vi fått en favoritrestaurang med superbra thailändsk och europeisk mat.. Och det viktigaste av allt enlig Ilian: bästa milkshaken. Här satt vi återigen och såg på solnedgången längst strandkanten.
Påvägen till bygatan går vi förbi tsunami minnesmärket som finns rätt bakom strandgatan. Väldigt speciellt att vara här och tänka på vad som hände den gången..
Och vi som trodde att barnen var tomma för energi blev paff när vi såg att Tiril sprang många gånger upp mot rutschkanan och Ilian lekte jaga med pappa. Efteråt gick vi och köpte lite skor och grejer innan vi tog en tuktuk till hotellet 

Vi har det bra, äntligen säger Ilian att han gillar thailand jättemycket efter att de första dagarna var en värmechock. Nu har vi fått in rutiner här nere och barnen planerar vad de ska göra inför dagen därpå. Men det går fort. Nu har vi precis kommit hem till hotellet igen och barnen sover. 
Kl är 22 strax och vi ska snart hoppa i snarket vi också. Ha en fin helg ❤️ 


Kommentarer
Postat av: Morfar

Va trevligt ni har det. Ha det. Morfar

2016-03-06 @ 12:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0