Thailand

Hej 
Då har vi kommit fram till Thailand utan större problem. Vårt plan till Moskva var försenat så vi hade 15 min på oss att gå ur planet, in genom säkerhetskontroller och registrera oss i Moskva, springa genom halva flygplatsen och rätt på planet till Phuket. Tiril sov hela första flygturen på 2.5 timmar. Väl på 9-timmarsflyget var det svårare men vi fick småsova in emellan allihopa, men det blev inte mkt sömn. 8.00 thailändsk tid landade vi, 2.00 på natten nordisk tid. Incheck på flygplatsen i Phuket gick bra, vi hade beställt transfer med minibuss och det tog en halvtimme att komma tilll hotellet. Här fick vi hoppa rätt i badkläderna i väntan på att rummet blev klart. Vi började att bada i poolen sen gick vi och åt frukost vid stranden (kl 4.00 nordisk tid) och tog sedan ett dopp i havet. Jättevarmt vatten! 

Vi fick hotellrummet och tog några timmars sömn innan vi tog tuk tuk till den lokala marknaden här i Kamala. Jättemysigt men då började tidsskillnaden slå in rejält på barnen och efter en kort visit tog vi disco-tuktuk tillbaka till hotellet. Här ville Ilian bada i poolen så vi svalkade oss, jätteskönt. Efteråt gick vi rätt utanför hotellet och åt på en thailändsk resturang, köpte chips, choklad och Cola på butiken och gick sedan till hotellrummet för kvällen.

Vi har det jättebra men känner av tidsskillnaden allihopa och har svårt att då in ny rytm. Barnen reagerar med att bli rädda för allt och får småpanik för mkt. Vi har laddat med värskeersättning och mat dem faktiskt äter. Imorgon ska vi tillbringa dagen bara vid poolen och stranden, sova extra mkt och se til att barnen får vänja sig med tidsrytmen här nere. Så nu har vi sovit i någon timme, klockan är 01.12 lokal tid och barnen har varit vakna i en timme. Så vi ser på barnis och äter frukt! 

Vi hörs av 😀

Gardermoen

Klar för att sova på flyget till Phuket 
Och det blev lite soving också ☺️
Kamala beach

Tuk tuk till marknaden lokalbefolkningen har en gång i veckan. Här köpte vi majs och frukt! Allt smakar ju så mkt mer här nere, mums! 


Ilian har längtat efter att smaka kokosnötsmjölk i 6 veckor. Jag har varnat honom med att han kanske inte kommer älska det men jodå. Spänd kille smakar, och vill inte se den mer haha. 
Mys mitt i natten just nu



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0