Helg

I helgen var roy borta med jobbet så vi var ute och donade. Vi sopade bort gruset så det blev en bana för barnen som dem kunde ta ut cyklarna för första gången iår. Båda två ramlade 🙈 men sen cyklade sem mer varsamt. 

Vi sopade också bort gruset från utsidan och barnen höll länge på att fylla soppåsar med gruset.
Sen blev det en dusch för att få bort all sot ☺ 


Dansing

Igår började Tiril på dans. Hon harlängtat så till dethär, och hon skrattade och njöt hela timmen. 

Det var två andra tjejer från barnehagen där. Elise och Tiril
tieil och eyra

Helgen


Söndag

Igår var vi till Dan Erik, Agnete och Kristian och hälsade på. Vi var där hela eftermiddagen och när vi åkte hem såg på på "skönheten och odjuret". 

Tiril och Ilian dansade och myste ihop
💙💗💙💗


Sarpsborg

Här kommer några bilder från sarpsborg turen vi hade Middag på big horn 

Tiril fick ansiktsmålning.. barnen ville vara mus, Batman.... tiril ville vara rosa katt
Ilian ritar
Sen var det disco!
Ilian var modig och gav en kram till Poccolo

Aketur med Nyberg släkten

Idag ringde vi Jimmy och frågade om dem ville följa med till nordbytjernet. Vi möttes upp vid lunch och åkte pulka en stund. Men det hade börja regna och var lite kallt, så barnen ville hellre klättra i träd än att åka pulka. 


Vi hade egentligen tagit med ostkaka till backen, men vi flyttade fikastunden hem istället. Här lekte dem massor och gissa om det såg ut som ett bombnedslag när dem var färdiga 😂 syns att dem har haft det roligt! 🙈😀


Lov

Torsdagen var varm och härlig.. 6+ och snön smälte, underbart. Vi åkte pulka och skottade fram alla möbler och packade in dem ordentligt igen, åt lunch ute och kastade snö.

I fredags var vi klara för en tur till sarpsborg. Ikian räknade ner och ordnade allt han skulle för han visste att kl 8.30 skulle vi åka. Vi Kom tidigt till hotellet och fick checka in före 10.30, skönt! Sen tillbringade vi några timmar med badning. Efteråt provade barnen leklandet och efter det åkte vi och åt middag inne i centrum.
Dagen efter tog vi ytterligare en tur till både badland och lekland innan vi packade oss in i bilen igen och körde till Sverige för att köpa SMÖR.. efter några timmars stopp var vi nöjds och belåtna och åkte hem 😊
I måndags hade ilian fotbollsträning igen
Imorse fick jag upp denhär bilden på Facebook... ett år sedan vi var i Thailand nu, himmel och pannkaka vad fort det går.

RSS 2.0