Ilian lekte med pasientsängen

Idag var vi till manuelterapeuten jag och Ilian. Ilian gick snällt runt i rummet och rev ner både det ena och det andra och körde upp och ner mamma på pasientsängen.. haha... Himla lydig kille dethär förstår ni!
Imorgon åker vi till Sandviken för på lördag ska vi på bröllop. Ilians morbror Jimmy och Hilde ska äntligen gifta sig och det ser vi verkligen fram emot att vara med på!!
Hur gör folk det som har barn och jobbar?? Nu vaknar ju visserligen Roy tidigt, 04:30 ringer väckarklockan, och då när han går omkring hemma så vaknar naturligtvis Ilian varje dag. Nu är det en vana och inte vill han somna om heller. Så nu började jag fundera hur andra människor gör som har jobb att sköta.. och barn som inte ska vakna.. Roy tyckte att jag överreagerade och sa att jag bara fick sluta klaga och kliva upp då, tills han tog han en lördag och söndag.. Då ni var det andra bullar, då hade han ändrat sig haha!
Snart ska Roy ut i pappaperm också och det blir ju verkligen spännande för honom och såklart kul för Ilian att vara lite mer med pappsen också! Nu börjar det sakta men säkert vankas dagistider också så vi får lov att börja förbereda oss mentalt.
Imorgon är det helsestasjon på dagen innan vi åker. Tid för ettårskontrollen vi fick skjuta upp! Nejnej, uschamej vaccin och sånt stackars älskade Ilian.
Ilian är här i himmelriket, så många stenar att välja mellan:
Äta banan själv gör bananen extra god:
Mamma får övelser för rygg och nacke och Ilian tittar snällt på:

Kommentarer
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Ha en bra fredag :D

2011-08-19 @ 01:42:20
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: aggi - mamma till emil

åå vad fina bilder!! :) hade varit kul att ses någon dag igen! kram!

2011-08-31 @ 22:00:20
URL: http://nolltretjugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0