Jul och nyår 2012

Juldagarna spenderade vi på Stathelle. Ilian fick vara med och laga nissegröt med bess och ställde ut en skål dagen före julafton. Det var en förvånad och förtjust kille som vaknade på julaftonsmorgonen med godis från nissen i socken och en tom grötskål utanför.
Vi fick en väldigt fin jul med massa mat och besök av tomten. Ilian var i finhumör när han skulle öppna paketena och det var så kul att se och höra honom.

Efter några dagar med lek med kusiner och familj så var det dags att åka hem. Ilian hade nog ingen större lust till det och trivdes så gott där borta. Han frågar nu ofta om vi kan åka till bes och bestefar !

Roy jobbade under helgen och även nyårsafton. Vi åt trerätters middag under nyårsafton och var ute och smällde raketer, Ilian somnade 21:15 och vi höll ut i två timmar till.. Inte lätt att vara gravid eller en jobbande man heller. Nåja, det var kul för ili att smälla raketer iallafall och han ville bara se mer och mer.

 Nu får jag inte hämtat några bilder från jul och nyår men en liten filmsnutt bjuder vi på. Som dem flesta vet är ju Ilian tokig i kaptein sabeltann.. I jul fick han den sorte dame.. Det är sånthär som charmar hjärtat ens:

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Frida & Tess ♡

Fin blogg du har! Bloglovin byte? :)

2013-01-16 @ 20:11:56
URL: http://fridatess.blogg.se/
Postat av: Frida & Tess ♡

Fin blogg du har! Bloglovin byte? :)

2013-01-16 @ 20:11:56
URL: http://fridatess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0