sötnosar


Kristiansand djurpark

fick två dagar i djurparken och även sabeltannshow på kvällen. ilian ville inte vakna till kl 23 på natten men väl där var han helt med och sjöng och dansade! vi såg massor av djur men favoritena var att köra den sorte Dame, tåg och att bada på badlandet. vi gick toppenväder så det var skönt att svalka sig!! vi sov två nätter i bobilen och det var stas för en liten! ilian körde karuseller själv och spelade lite och så såg vi på flera minishower med sabeltann och hans män under dagen. ilian skunhrry, hiv og på hoj skatten är vår, så kan vi lukta ullen så då ror vi in med hans. haha! sötnosen våran:-) tiril hsr varit jättesnäll och sovit de mesta tiden. vi hade två barn som inte så ett ljud innan dem somnade i bobilen Påväg hem.

stathelle dagar

vilket väder vi har det!! när vi kom till stathelle och skulle sova bad jag ilian att lägga sig på andra sidan av sängen där tiril inteny sov.. snälla storebrorssn borstar håret på lillfröken


såhär fin blev hon, haha

ilian har lärt sig yoga av mamma :-)

imotse tog vi oss en morgonpromenad till vattnet och såg på båtar och kastade stenar.
semester i sverige

vi tog första semesterveckan i Sverige detta år. vi fick en fin vecka med massor av sol, det var en skön start på semestern!
ilian fick kalas på fredagskvällen med ballonger, tårta, presenter och besök :-)

fina tjejerna!


vi hälsade på kusinerna i örbyhus en dag :-)


se, mammas flicka!!

mormorgos innnan vi skulle åka!

semester, äntligen!

idag är det packdags, Roy har tagit semester!:-) vi ska försöka stuva allt in i bilen som glider mot Sandviken imorgon, men först en dag i solen!

fina dagar

ilian älskade cykeln och både igår och idag var vi ute hela dagen. när vi nästan var hemma igen var han helt slut och ville ha skjuts hehe, men han samlade fint de sista krafterna!


ilian 3 ÅR!!!!

idag fyller vår älskade ilian tre år!!! denna dagen har han väntat på sen i jul och här ska firas!! för exakt tre år sen skulle jag snart få den största gåvan i livet och efter 56 timmar med smärta var det Såå skönt när han äntligen kom till oss! vilken pärs, men värt det hundra gånger

m. livet går så fort när man fått barn, tänk att jag varit mamma i tre underbara år :-)


mamma och barn tid

idag har jag mina två favoriter hemma och vi ska spendera förmiddagen i köket! men först tar vi och myser lite inne.

igår cyklade jag och ilian till nordbytjernet. han skulle vara ned mig och träna som han klagade på att jag cyklade för sakta HUR fort jag än cyklade, haha. när vi kom tillbaka tog han och cyklade lite innan kvällis.


redo för bursdag

här har vi en kille som är redo för att fylla år! han kan knappt vänta, och visst är det långt att vänta flera dagar till.


en fin söndag
igår morgon tog vi en promenad till nordbytjernet. ilian körde bilen, såg på änder och tiril tog morgonluren i vagnen.


sen åkte vi på barnkalas hos Novalie som fyllt 3 år (shit, redan!!) verkligheten slår en ibland.

ilian: jeg skal passe på deg tirilmor.

RSS 2.0