En veckas frånvaro på bloggen och massa sjukdom

Tre dagar efter bröllopet fick Ilian tillbaka sin mamma och det var skönt.. Vi åkte hem på måndagen och Roy skulle jobba på tisdagen, men så hade han så ont i ryggen så han fick varken sova eller någonting så han fick voltaren och sjukskriven.. Jag själv fick extrem huvudvärk, öronvärk, jätteont i magen och tandköttsvärk och låg hela veckan. Som om inte det vore nog så hade alla tår på min högerfot domnat bort och jag hade ingen känsel i foten längre efter att ha gått alldeles för länge i ett par skor utan gelekuddar. (fortfarande bortdomnad på en tå). Igår fick jag gå till tandläkaren som hjälpte mig.. men vilken vecka!! Roy är lite bättre i ryggen men har fortfarande ont han med. Vi har också haft besök av Ilians farbror Allan hela veckan och både Ille och Enzo har ju fått extra uppmärksamhet då. Man märker på Ilian att han är väldigt social av sig och det är skönt!
Ilian däremot är i storform såklart! :-) Han springer omkring här hemma och leker med oss och allt som han inte borde röra. Det kommer stadigt nya ord från honom och han kan ta upp knapplåset på min iphone sedan någon månad tillbaka och försöker med Roys också.
Det tråkiga med denna sida är blogg-ångesten man får när man inte har bloggat på ett tag. Egentligen vill man ha med varje litet utvecklingssteg här så alla får följa med eftersom att vi nästan är helt själva här, men tiden finns inte och så är det så krångligt att ladda över bilder till och från kamera/telefon. Funderar på om jag ska byta bloggadress så att vi kan blogga via telefonen men det är ganska krångligt att flytta den med bilder och dyligt.
Nu står min galning brevid mig och vill åt datorn, för den och våra telefoner är det enda leksakerna som duger numera. Ilian är jätteduktig på att dansa till alla sorters musik men nu har han också börjat dansa sakta som tryckare-aktigt när vi lyssnar på Josh Groban = Duktig grabb!!!
Nu ska vi laga pizza, önskar er en trevlig helg!
Ilian nyvaken sista dagen hos mormor:
Idag var vi uppe i sandtaget med Enzo och farsan:
Ille ramlade med halva ansiktet i gruset.. haha:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0