Några dagar i Sandviken

I tisdags åkte vi till Sandviken. På onsdagen tog vi vagnen tillsammans med mormor och gick till gammelmormor en stund och efter det tog vi det bara lugnt.
Jenny, Olliver och William kom på eftermiddagen och det var så himla kul att träffa dem igen :-). Vi har även varit på besök hos morfar två gånger och fått jättegod mat :-)!
Vi var en dag till Erik och Maddis också och hälsade på hos dem. Enzo har nog njutit i fulla muggar av all uppmärksamhet han fått denna vecka han med. Som vanligt gick det alldeles för fort och dagarna räcker aldrig till, men denna gång tog vi ned tempot en aning iallafall.
Ilian dansar hela tiden nu.. antingen när vi sjunger, lyssnar på musik eller trummar etc. så börjar han dansa som tusan.. Mitt lilla charmtroll haha..
Dessvärre glömde jag helt bort att knäppa bilder denna gång.. Hur gick det till egentligen?
Nåja, här är iallafall en avskedsbild på moster Jenny som åkte hem i lördagS:
Igår, söndag, satt Ilian på bordet i köket och lekte med mormor innan det var läggdags:
Älskade lilla vännen:
Enzo tycker om att lägga sig NÄRMA Ilian, helst så nära som möjligt:
Tack allihopa för en jättefin vecka!
Nu har vi varit och flängt och haft besök i många 5-6 helger på rad så nu ser jag fram emot att koppla av och varva ner en smula.
Väldigt taggad inför träningspasset ikväll !

Kommentarer
Postat av: mormor

Det var verkligen härligt att få ha er här några dagar, det värmde. Men det blev lite tyst när ni hade åkt. Kramar från mormor

2011-02-21 @ 18:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0