Dagarna flyger förbi

Det är inte lätt att prova att lära sig att dricka ur flaska
Det var så tysken dag nör ilian skulle tvätta händerna uppe.. Roy kom upp och det var bubblor enda upp i sluken i golvet haha !
Vi har det bara bra. Dagarna springer förbi och snart är det väl jul igen. Jag är tröttare än någonsin.. Tiril har också börjat vakna oftare på natten nu i en period. Hon vill ju ha mat och somnar igen Mede n gång, men hon vaknar oftare än en gång i timmen och är väldigt känslig för ljud.. Hon vill inte heller sova ppå dagen. Så vi provar oss fram helt enkelt :-) det och läsning, träning, jobb och bhg är väl dagarna förr oss just nu.tiril är ju i en underbar tid nu när hon är helt med Och ger mycket av sig själv. Ilian skojar ofta med henne och hon skrattar så hon kiknar. Hon jollrar massor och har ljudat bådemamma och pappa. hon blir så glad när hon ser oss, sprätter med båda benen och akrattar högt när vi pratar med henne. Hon har börjat bli jötteglad över att se Madelene också och det är roligt :-) hon älskar när man sjunger för henne och oavsett hur ledsen hon är så hjälper det alltid att sjunga. 
Igår kväll var hon ledsen när hon vaknade på kvällen och så fort jag bara gick in och satte mig bredvid sängen hennes sken hon upp. Så fick hon kosen sin över ögonen, nallen på magen att hålla i med händerna, så log hon mot mig och somnade. Underbara ögonblick, en känsla av att hon är så trygg i ens närhet.
 
ilian an har det bara bra han och han njuter av att kunna sjunga och prata och få respons av sin syster. Han är så glad, fastän det är väldigt mycket påverkning från bhg just nu. Nu håller dem på med julförberedelser i Barnehagen och ilian har kommit i modus nu. Pratar massor om nordpolen och julenissen. 
 
Så dagarna går och vi stupar i sängs jättetrötta 21 om vi har tur och orkar vara uppe så länge, haha. Sdet går i ett och det är underbart :-)
 
i var helgen var jag och Madde ut i Oslo och såg Bruno mars, väldigt bra! Så barnen fick vara med roy:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0