Fantastisk helg i Sandviken

Vi har haft en fin helg i Sandviken! Vi har spenderat mycke tid med mamma och umgåtts och ilian har lekt och hjälp henne med allt han kunde. Hemma hos mormor får inte mamma eller pappa hjälpa honom med något då är det bara mormor som gäller <3. Vi har hälsat på mormor och det var så kul att ae henne. Hon log så när hon fick se Tiril och det var kul att höra!:-) sen var vi ute och åt med erik en dag. På söndagen vaknade barnen som vanligt före sex så då passade vi på att åka hem till honom och hälsa på en stund också. På förmiddagen kom Jenny med familj och barnen lekte så mycket hela dagen. Dem cyklade, sparkade sparkcykel, letade påskägg och såg på film, lekte kurragömma och jaga och Gud vet jag. Ilian var så glad över att träffa kusinerna och jag med, som jag längtat efter mina små systersöner! På eftermiddagen for vi alla till pappa och blev bjudna på jättegod mat och tårta där. Hoppades att få fira Jonteponte, men hoppas vi får träffa honom nästa gång :-).
Ilian och morfar kom överens om att ille skulle få följa med oh köra tåg med honom dagen därpå och ilian var så glad över det. Det var de sista han sa innan han la sig och de första han sa när han stod upp på morgonen. Efter att vi mötte upp morfar fick ilian följa med och öra framåt och bakåt och tuta och dethär har han pratat om hela dagen, han ska ockaå köra tåg som morfar när han blir stor!:-)

Efteråt åkte vi hem och ilian var ute med mormor en stund. De lagade råttsoppa och cyklade på verandan och så fikade vi lite innan vi satte oss i bilen för att åka  hem. 

Nu sover båda barnen och vi ska hoppa i snarket också. Tack alla för en fin helg :-)




Kul att hjälpa Erik att sortera bollar


Två söta killar har fila paus mitt i all bus
Två fina tjejer var glada att se varandra
Mina älskade barn
Min fina gudson

Vi fick en fantastisk dag med massor av sol, här är två solstrålar :-)
Äntligen fick vi träffa morfar också och Tiril stortrivdes hos honom :-) vi längtar tills ni kommer i vår!

Kl 8 imorse sid vi på perrongen och väntade på morfar :-) en förväntansfull ilian!


En sån glad kille som fick hjälpa morfar!



Ilian fick en tågmössa och tågvantar som har varit på hela resan hem. Ni kan väl ana vad han kommer drömma om inatt?:-) 

Dehär tokarna cyklade innan vi skulle åka hem :-)
Galningen våran håller sig glad i bilen så länge hon får se sig själv i iPhone :-)

Kommentarer
Postat av: mormor

Tack än en gång för några trevliga dagar tillsammans, synd bara att det ska gå så fort. Ilian o Tiril växer så det knakar, kramar till er alla.

2014-03-25 @ 12:43:06
Postat av: Anonym

Ilian är ett lokförarämne. Morfar

2014-03-29 @ 10:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0