Busungar

I söndags var ilian i utebursdag till en kompis i barnehagen, så jag och Tiril var ute i två timmar. Vi lekte på lekparken och på baksidan och fick fixa med rabattena inför vintern.  Gott att det är färdigt! Tiril var så hjälpsam så och gick runt med kratta och hink och skulle hjälpa :-)

Så övade vi lite balans genom att gå i "skogen" 


Se en sån busunge

En dag gick vi ut och plockade blad som vi ska pyssla lite med. Ille skulle gå som pinky!
Igår, onsdag, skulle både jag och ilian till fastlegen.  Efteråt hade vi lite mystid på sentret innan vi drog till Kulturhuset. Ilians avdelning sålde våfflor till föräldrarna i fredags för att kunna gå på bio så detta gjorde dem igår. Ilian var så glad och hade både sett film och ätit popcorn. 


Och så har vi våran trollunge.. Med henne i huset blir vi aldrig rastlösa iallafall. Hon rör på ALLT, hela tiden. Avleder vi henne från att äta på ljus går hon direkt och gör annat sattyg och det stoppar inte, hehe. Hon har börjat göra sin röst hörd och älskar att säga nej (speciellt när ilian säger ja).
Annars har hon börjat nynna, på bäbä och hjulen på bussen. Hon gör rörelser oxj är väldigt begeistrad i musik och rörelse, mkt bra. 


Ha en fin dag :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0